Pariurile sunt în mare parte cu și despre competiții sportive, dar aceasta nu este o regulă. Operatorii încearcă să-și diversifice cât mai mult oferta de pariuri. Această strategie duce la pariuri care se află în afara sporturilor. Sunt deja cunoscute pariurile la alegeri electorale, deci nu le mai putem considera ieșite din comun. Acestea sunt până la urmă competiții, deci este de la sine înțeles că își au locul pe piața de gambling.

Dar în acest articol, vom discuta despre alte tipuri de pariuri mai rare, care cu siguranță te vor surprinde. Britanicii sunt campioni la pariuri inedite, dar acestea încep să-și facă loc și în industria românească de gambling online.

La noi în țară, sunt undeva la 50 de operatori online, precum Superbet, Betano, Maxbet cu bonusuri de bun venit. Toate pot oferi jocuri și pariuri inedite.

Celebrități

Bârfele și cancanurile cu celebrități sunt importante pentru multe persoane. Astfel de pariuri pot aduce alți jucători pe o platformă, care nu sunt neapărat pasionați de gambling, dar care știu câte ceva despre celebrități.

Așadar, e simplu de înțeles că acestea au devenit un subiect foarte important la unii operatori de pariuri. Sunt multe tipuri de pariuri pe care le poți face. De exemplu, poți paria dacă un anumit cuplu divorțează sau dacă o vedetă moare.

Extratereștrii

Un alt subiect și mai interesant ține de extratereștrii. De exemplu, un astfel de pariu este dacă președintele SUA recunoaște că există extratereștri. Pot exista și pariuri referitoare la descoperirile NASA pe Marte sau pe alte planete în ceea ce privește formele de viață.

La fel ca la orice pariuri ieșite din comun, doar imaginația este limita. Un alt tip de pariu este pe cine ar câștiga între oameni și extratereștri. Desigur, acestea sunt doar în scop de distracție și nu ne imaginăm cum ai putea să câștigi la pariuri dacă am fi distruși de extratereștri.

Alte întrebări ale operatorilor țin de țara care va fi atacată prima de extratereștrii și care persoană celebră va fi răpită. Desigur, SUA are o cotă mică, poate și influențată de atât de multe filme unde invadatorii o aleg ca țintă.

Familia Regală

Operatorii nu au uitat de familia regală britanică, mai ales cei din Marea Britanie, dar nu numai. Dar mai ales ei au o fascinație față de propria casă regală. La fel ca la pariurile pe celebrități, pariurile pot fi despre scandaluri și decese.

Cu siguranță au fost pariuri cu privire la moartea Reginei Elisabeta a II-a, deși operatorii nu au dorit să jignească atât de mult familia regală. Dar pot exista tot felul de pariuri inedite despre nașteri, morți, divorțuri și chiar emigrări către Statele Unite, situație care a mai avut loc.

Coreea de Nord

O subcategorie a pariurilor politice este Coreea de Nord. Aceasta este una dintre cele mai ciudate țări din lume, deci este normal să facă subiectul unor pariuri ieșite din comun. Multe astfel de pariuri îl au în centru pe dictatorul Kim Jong-Un. De exemplu, pariorii pot pune pronosticuri cu privire la durata regimului său. O opțiune populară este decesul liderului nord-coreean.

Alte pariuri au fost chiar și mai trăsnite: dacă va juca golf cu Donald Trump. Acest pariu avea la un moment dat cote destul de mici, având în vedere relația lor specială. Kim Jong-Un este un personaj neobișnuit și imprevizibil și de aceea a atras mai multe pariuri.

Următorul Papă

Papa este un alt personaj foarte cunoscut și de aceea, pot fi puse mai multe tipuri de pariuri. Cel mai ușor de intuit este despre care este următorul Papă. Alt pariu este când va fi numit următorul Papă și de asemenea, când va muri cel actual.

Cât despre Papa actual, Francisc a luat decizii destul de radicale pentru credincioși. De aceea, pot fi plasate pariuri și în ceea ce privește deciziile sale sau declarațiile. La fel ca la toate tipurile de pariuri de mai sus, și aici nu există limite.

Concluzii

Pariurile ieșite din comun sunt și pentru amuzament. Exemple clare sunt în cazul extratereștrilor, deși un posibil război sau chiar contact nu va fi cu siguranță un motiv de râs. În orice caz, operatorii încearcă să atragă mai mulți pariori pasionați de alte domenii în afară de sport.

Unul dintre ele este politica, dar și tot felul de celebrități, de la membri ai familiei regale britanice la Kim Jong-Un sau chiar Papa de la Roma. Mai mult decât atât, poți găsi pariuri despre economie. Cel mai cunoscut este despre o nouă criză economică, dar mai poți găsi și despre schimbările prețului petrolului, aurului sau altor resurse.

Pe viitor, și casele de pariuri românești își vor diversifica oferta în această direcție. Există deja agenții unde poți să votezi pe politică. Suntem siguri că vor apărea tot felul de pariuri la care momentan nici nu ne gândim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *