Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,742 ori [din 21 martie 2020]

 

Detineti sau reprezentati un atelier de reparatii TV, si ati realizat ca aveti nevoie de o sursa constanta de clienti, fara sa va bazati doar pe recomandari sau pe clienti care revin la Dvs?

Sunteti in locul potrivit! Site-ul www.reparatii-televizoare.net a fost gandit si creat cu scopul de a facilita intalnirea dintre utilizatorii care au nevoie de servicii de reparatii televizoare, si firmele sau persoanele autorizate care ofera astfel de servicii. Astfel, firmele prezente pe acest site au prima sansa de a transforma utilizatorii site-ului din simpli vizitatori in prospecti si in clienti. Cum? Simplu – punandu-si datele de contact in fata celor care cauta astfel de servicii. Vizitatorii fie vor da click catre site-ul de prezentare al firmei, fie vor suna direct la numarul afisat pentru a solicita mai multe informatiisau oferte de pret pentru problema lor particulara.

Orice antreprenor serios nu se bazeaza pe o singura sursa de potentiali clienti, si pentru un flux constant de venituri si profit este recomandat sa existe cat mai multe astfel de surse. Promovarea in cadrul site-ul www.reparatii-televizoare.net poate fi alaturata altor metode de marketing, precum reclame platite Google Ads, reclame platite Facebook Ads, optimizare pentru motoarele de cautare si altele pentru un rezultat final cat mai predictibil – mai multi clienti.

De ce sa merita sa va inscrieti firma pe acest site:

  • Reparatii-televizoare.net este o platforma cu peste 3000 de vizitatori unici si 6000 de vizualizari in fiecare luna;
  • Sursa constanta de potentiali clienti;
  • Trafic de nisa – doar utilizatori care au nevoie sa isi repare televizoarele si care cauta un service TV in orasul lor;
  • Trafic geo- targetat: esti contactat de potentiali clienti doar din orasul in care iti desfasori activitatea;
  • Elimina nevoia unui site de prezentare, acolo unde se doreste economia de bani;
  • Transfer de incredere de la platforma catre firma Dvs;
  • Raport cost / beneficii extrem de avantajos;
  • Reduceri la achizitii de linkuri sau advertoriale.

Pentru a va inscrie firma pe site, completati formularul de mai jos, si un membru al echipei noastre va va contacta pentru a discuta nevoile Dvs particulare si a va face o oferta de pret.