Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Aiud. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Aiud – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente defectiuni la un aparat TV sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu mai are imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea companiilor care remediaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Aiud

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire se va intampla candva), va fi nevoie de un specialist care sa il repare. In cele ce urmeaza gasiti cateva informatii care sa va ajute in a descoperi un expert in reparatii televizoare din orasul D-voastra de incredere.

Gasiti o lista cu service-uri intreband cunostintele

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati scris o lista initiala cu firme, verificati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste ateliere. Acest lucru va poate furniza o idee despre profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai usor sa apelatii la un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Aiud care sa se deplaseze acasa la D-voastra pentru a prelua televizorul. Acest lucru va scapa de ambalarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de returul inapoi acasa cand reparatia este terminata. Chiar daca unele ateliere cer tarife suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au un program incarcat.

Cu toate acestea, exista prea putine probleme care pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica transportul la service, unde se afla toate instrumentele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful interventilor

Mereu e recomandat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de candidati. Aveti grija cu atelierele care solicita efectuarea platii in avans sau cu cei care taxeaza la ora. Aproape toate companiile din domeniu taxeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de obicei prestabilite. Daca totusi va fi obligatoriu sa se cumpere alte elemente, costul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un specialist sincer va indica daca este mai ieftin sa luati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel vechi (acest lucru are loc de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, chestionati specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Aiud daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.