Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,529 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Alba Iulia. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Alba Iulia – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Alba Iulia (adresa nespecificata)

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Fabricii de Zahar nr. 56A, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Adresa firmei vine aici

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite probleme intalnite la un televizor sunt: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu mai are curent, programele nu raman memorate, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe firme de reparatii televizoare ofera de obicei urmatoarele servicii: se deplaseaza la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi pentru a alege un service de reparatii televizoare in Alba Iulia

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si din pacate se va intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un service care sa il repare. In continuare gasiti cateva sfaturi care sa va ajute sa gasiti un profesionist de reparatii televizoare de incredere.

Formati o lista cu firme de depanare intreband pe cei apropiati

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Consultati parerea altor clienti de pe Internet

Dupa ce ati facut o lista restransa cu firme de reparatii televizoare, consultati recenzii pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini de profil ale acestor companii. Acest lucru va va oferi o idee buna despre competenta lor.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai usor sa ai un tehnician de la firma de reparatii televizoare Alba Iulia care sa vina la domiciliul D-voastra pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va fereste de ambalarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de transportul inapoi la domiciliu atunci cand lucrarea este terminata. Desi unele firme de reparatii televizoare percep taxe suplimentare pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au un program incarcat.

Cu toate acestea, sunt prea putine probleme ce pot fi rezolvate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor necesita reparatia la sediu, unde se gasesc toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Tariful interventilor

Intotdeauna e indicat sa efectuati comparatii si sa cereti evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de optiuni. Aveti grija cu atelierele care cer efectuarea platii la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Cele mai multe companii din acest sector taxeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de cele mai multe ori fixe. In cazul in care va fi necesar sa se comande diferite elemente, pretul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici un cost. Un specialist sincer va indica daca este mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel defect (aceasta situatie este intalnita de cele mai multe ori in cazul display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, chestionati specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Alba Iulia daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Alba Iulia, reparatii televizoare.