Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,219 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Alexandria. Pentru a intra mai comod si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Alexandria – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Libertatii, bl. H2, Alexandria

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Mihaita Filipescu nr. 20, Alexandria

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de aparate TV achizitionate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune probleme intalnite la televizoare sunt listate in continuare: nu porneste, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu mai are curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe companii care remediaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Alexandria

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si din pacate se va intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un service care sa il repare. In continuare gasiti cateva sfaturi care sa va ajute sa gasiti un profesionist in reparatii televizoare de incredere:

Intrebati-va cunoscutii pentru a realiza o lista cu service-uri bune

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor experti in legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Cititi recenziile fostilor clienti

In clipa in care ati intocmit o lista scurta cu companii, verificati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste companii. Aceste informatii va pot crea un indiciu in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa puteti contacta un specialist de la compania de reparatii televizoare din Alexandria care sa vina la resedinta dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va scuteste de ambalarea televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi cand interventia a fost finalizata. Cu toate ca unele companii solicita taxe suplimentare pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au un program incarcat.

Din pacate, exista destul de putine problemele ce pot fi remediate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune transportul la sediu, unde se gasesc toate echipamentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Pretul serviciilor

De fiecare data e indicat sa realizati comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor firme de reparatii televizoare, moment in care restrangeti lista de candidati. Fiti precauti cu firmele care pretind plata in avans sau cu cei care taxeaza la ora. Cele mai multe companii din domeniu tarifeaza astazi in directa legatura cu specificul defectiunii, iar preturile vor fi de cele mai multe ori fixe. In situatia in care va fi obligatoriu sa se achizitioneze alte elemente, costul acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un specialist sincer va mentioneaza daca este mai ieftin sa luati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta situatie este intalnita de obicei in situatia display-urilor crapate, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, chestionati specialistul de la firma de reparatii televizoare Alexandria daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Alexandria, reparatii televizoare.