Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,866 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Alexandria. Pentru a intra mai usor si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Alexandria – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Libertatii, bl. H2, Alexandria

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Mihaita Filipescu nr. 20, Alexandria

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Orion, JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite defectiuni la un televizor sunt: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate companiile care depaneaza aparate TV ofera de obicei urmatoarele categorii de servicii: deplasare la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Alexandria

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si din pacate se va intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un service care sa il repare. In continuare gasiti cateva sfaturi care sa va ajute sa gasiti un profesionist in reparatii televizoare de incredere:

Formati o lista cu ateliere intreband cunostintele

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati facut o lista restransa cu firme, cititi opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste ateliere. Acest lucru va poate furniza un indiciu despre profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

In general este mai simplu sa aveti un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Alexandria care sa vina la resedinta dumneavoastra si sa preia televizorul. Acest lucru va fereste de ambalarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de returul inapoi acasa cand lucrarea a luat sfarsit. Desi unele firme cer tarife aditionale pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, sunt destul de putine problemele care pot fi remediate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica transportul la atelier, acolo unde se afla toate echipamentele pentru realizarea diagnosticarii si reparatiei.

Tariful serviciilor

Intotdeauna e indicat sa faceti comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de posibilitati. Fiti precauti cu firmele care solicita bani in avans sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi in general aceleasi. In cazul in care va fi necesar sa se comande alte componente, valoarea acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor percepe nici o plata. Un tehnician cinstit va spune daca este mai ieftin sa luati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta se intampla de cele mai multe ori in cazul display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, intrebati tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Alexandria daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Alexandria, reparatii televizoare.