Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,781 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Alexandria. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Alexandria – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Libertatii, bl. H2, Alexandria

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Mihaita Filipescu nr. 20, Alexandria

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de televizoare achizitionate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai frecvente probleme intalnite la un aparat TV sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate firmele care depaneaza aparate TV ofera de regula urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Alexandria

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si din pacate se va intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un service care sa il repare. In continuare gasiti cateva sfaturi care sa va ajute sa gasiti un profesionist in reparatii televizoare de incredere:

Apelati la apropiatii dumneavoastra pentru a afla cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor experti in ceea ce priveste serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati scris o evidenta restransa cu companii, verificati feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste firme. Aceste informatii va pot crea o idee in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

In general este mai usor sa puteti contacta un specialist de la firma de reparatii televizoare din Alexandria care sa se prezinte la resedinta Dvs pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va scapa de impachetarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de transportul inapoi cand lucrarea este terminata. Cu toate ca unele companii cer taxe aditionale pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, exista prea putine probleme ce pot fi rezolvate acasa la clienti, si cele mai multe defectiuni vor necesita reparatia la atelier, loc in care se afla toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful interventilor

Mereu e indicat sa realizati comparatii si sa solicitati estimari ale costului din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de optiuni. Aveti grija cu companiile care pretind efectuarea platii in avans sau cu cei care solicita tarife la ora. Aproape toate companiile din acest sector tarifeaza in zilele noastre in functie de specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de obicei prestabilite. In cazul in care va fi nevoie sa se achizitioneze diferite piese, valoarea acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici un tarif. Un specialist onest va spune daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel pe care il aveti (aceasta situatie se intampla de obicei in cazul display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, informati-va de la expertul de la compania de reparatii televizoare Alexandria daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Alexandria, reparatii televizoare.