Aceasta pagina a fost vizualizata de 8,381 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Arad. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Arad – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Ilie Maduta, bl. 324, Arad

0723 380 028

electronicpartener [at] gmail.com

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Vasile Goldis, nr. 6, Arad

0257 282 287

tele_electronic [at] yahoo.com

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

0257 210 763

videodep [at] videodep.ro

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite defectiuni la un televizor sunt: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu mai are curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe companii care repara aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi pentru a alege un service de reparatii televizoare in Arad

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din pacate acest lucru se intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un service care sa il repare. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva sfaturi care sa va ajute in a descoperi un profesionist in reparatii televizoare din orasul D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Formati o lista cu firme de depanare intreband pe cei apropiati

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati intocmit o lista restransa cu ateliere, consultati recenziile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste companii. Acest lucru va poate furniza o idee in legatura cu profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai la indemana sa apelatii la un tehnician de la atelierul de reparatii televizoare din Arad care sa vina acasa la Dvs pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de pregatirea pentru transport a televizorului, de dusul lui prin oras, si de returul inapoi acasa cand interventia a luat sfarsit. Desi unele companii solicita tarife mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, sunt destul de putine problemele ce pot fi reparate la resedinta clientului, si majoritatea defectiunilor vor necesita transportul la service, loc in care se gasesc toate instrumentele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Costul reparatiilor

De fiecare data e bine sa faceti comparatii si sa solicitati estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de optiuni. Fiti atenti cu firmele care solicita efectuarea platii in avans sau cu cei care taxeaza cu ora. Cele mai multe companii din acest sector taxeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul problemei, iar tarifele vor fi de obicei fixe. Daca totusi va fi obligatoriu sa se cumpere alte piese, pretul acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un cost. Un profesionist sincer va spune daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel pe care il aveti (acest lucru are loc de cele mai multe ori in situatia display-urilor sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, intrebati expertul de la compania de reparatii televizoare Arad daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Arad, reparatii televizoare.