Aceasta pagina a fost vizualizata de 6,609 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme de reparatii televizoare Bacau. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Bacau – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Unirii nr. 32, Bacau

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. 9 Mai nr. 21, Bacau

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Oituz nr. 1, Bacau

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de televizoare cumparate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la un televizor sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu mai are curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea firmelor care depaneaza aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: deplasare la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Bacau

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din pacate se poate intampla candva), va fi nevoie de un atelier care sa il repare. Mai jos puteti gasi cateva sugestii care sa va sprijine in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din orasul Dvs in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va apropiatii pentru a crea o lista cu service-uri bune

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati scris o evidenta scurta cu companii, cititi opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot oferi o imagine despre profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

In general este mai la indemana sa apelatii la un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Bacau care sa se prezinte acasa la Dvs pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va salveaza de ambalarea televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de returul inapoi acasa atunci cand interventia este terminata. Desi unele firme solicita costuri suplimentare pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au un program incarcat.

Pe de alta parte, exista un numar redus de probleme care pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica reparatia la service, acolo unde se gasesc toate uneltele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul interventilor

Mereu e indicat sa faceti comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe companii de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de posibilitati. Aveti grija cu companiile care solicita bani de la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Cele mai multe companii din domeniu solicita plata in zilele noastre in functie de specificul problemei, iar preturile vor fi de obicei aceleasi. In situatia in care va fi necesar sa se comande alte elemente, pretul acestora va fi adaugata in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici un cost. Un profesionist cinstit va spune daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel defect (aceasta se intampla de obicei in cazul display-urilor sparte, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, intrebati expertul de la atelierul de reparatii televizoare Bacau daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Bacau, reparatii televizoare.