Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,288 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Bacau. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Bacau – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Unirii nr. 32, Bacau

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. 9 Mai nr. 21, Bacau

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Oituz nr. 1, Bacau

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de televizoare cumparate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite probleme intalnite la un televizor sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate firmele care repara aparate TV ofera de obicei urmatoarele servicii: se deplaseaza la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Bacau

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se poate intampla intr-o buna zi), va fi nevoie de un atelier care sa il repare. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva sugestii care sa va asiste in a gasi un expert in reparatii televizoare din orasul D-voastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va apropiatii pentru a face o lista cu service-uri bune

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati intocmit o lista restransa cu ateliere, verificati feedback-urile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste ateliere. Acest lucru va poate furniza un indiciu in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai simplu sa aveti un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Bacau care sa vina la domiciliul D-voastra si sa preia televizorul. Acest lucru va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin oras, si de transportul inapoi acasa atunci cand reparatia a fost finalizata. Chiar daca unele companii solicita taxe aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au o agenda plina.

Pe de alta parte, sunt destul de putine problemele ce pot fi remediate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita transportul la sediu, acolo unde se afla toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Costul interventilor

Intotdeauna e recomandat sa efectuati comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de candidati. Aveti grija cu atelierele care pretind efectuarea platii in avans sau cu cei care sunt platiti la ora. Cele mai multe companii din acest domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de obicei fixe. In cazul in care va fi obligatoriu sa se achizitioneze diferite elemente, pretul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un specialist onest va spune daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (aceasta situatie se intampla de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, informati-va de la expertul de la compania de reparatii televizoare Bacau daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Bacau, reparatii televizoare.