Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,106 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Baia Mare. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Baia Mare – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Traian nr. 14, Baia Mare

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Iuliu Maniu nr. 60, Baia Mare

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Moldovei nr. 13, Baia Mare

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de televizoare achizitionate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt: nu se mai aprinde, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea companiilor care repara aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Baia Mare

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla la un moment dat), va fi nevoie de un service care sa il repare. In continuare puteti gasi cateva sugestii care sa va ajute in a identifica un specialist in reparatii televizoare din localitatea Dvs de incredere.

Intrebati-va apropiatii pentru a crea o lista cu service-uri de top

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din orasul dumneavoastra.

Consultati parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati intocmit o evidenta scurta cu companii, cititi recenziile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot crea o imagine in legatura cu competenta lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

In general este mai simplu sa apelatii la un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Baia Mare care sa se deplaseze acasa la Dvs si sa preia televizorul. Acest lucru va fereste de ambalarea televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi la domiciliu in momentul in care lucrarea a luat sfarsit. Desi unele firme solicita taxe aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru clientii care au o agenda incarcata.

Din pacate, exista destul de putine problemele ce pot fi rezolvate la domiciliul clientilor, si majoritatea defectiunilor vor implica transportul la sediu, unde se afla toate echipamentele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Costul interventilor

De fiecare data e bine sa realizati comparatii si sa solicitati estimari ale costului din partea mai multor companii de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de posibilitati. Fiti atenti cu atelierele care solicita efectuarea platii de la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Aproape toate companiile din acest domeniu tarifeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul problemei, iar tarifele vor fi in general aceleasi. Daca totusi va fi nevoie sa se comande alte elemente, pretul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un specialist cinstit va spune daca este mai ieftin sa luati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel vechi (aceasta situatie este intalnita de cele mai multe ori in cazul display-urilor sparte, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, chestionati specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Baia Mare daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Baia Mare, reparatii televizoare.