Reparatii televizoare in Baia Mare

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme de reparatii TV din Baia Mare. Pentru a intra mai usor si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV  in Baia Mare – Lista de firme

REPKA Electronics

Adresa: Bd. Traian, nr. 14, Baia Mare
Website: http://www.repka.ro/
Telefon: 0744 928 393
Email: office@repka.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RepkaElectronics/


SC Bertron SRL

Adresa: Str. Iuliu Maniu, nr. 60, Baia Mare
Website: http://reparatiitvbaiamare.blogspot.ro/
Telefon: 0362.404.983
Email: bertronul@gmail.com
Pagina de Facebook:


SC Multi Service Loyal SRL

Adresa: Str. Moldovei, nr. 13, Baia Mare
Website:
Telefon: 0747 115552
Email: loyalsrl@yahoo.com
Pagina de Facebook:


Rudi PFA

Adresa: Bd. Independentei, nr. 28, Baia Mare
Website:
Telefon: 0720 893 991
Email:
Pagina de Facebook:


Lapsanszki Stefan I.I.

Adresa: Str. Teatrului, nr. 4, Baia Mare
Website:
Telefon: 0743 047 580
Email:
Pagina de Facebook:


Informatii utile

Cele mai frecvente marci de televizoare cumparate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech,Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite defectiuni la un televizor sunt: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are sunet, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe firme care repara aparate TV ofera de obicei urmatoarele servicii: deplasare la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 sfaturi pentru alegerea unui service TV in Baia Mare

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si din pacate se va intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un service care sa il repare. In continuare gasiti cateva sfaturi care sa va ajute sa gasiti un profesionist din domeniu de incredere.

Gasiti o lista cu service-uri intreband cunostintele

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor si altor profesionisti in legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune metode de informare si promovare a serviciilor de calitate din zona dumneavoastra.

Cititi recenziile de pe Internet

Dupa ce ati facut o lista restransa cu firme, consultati recenzii pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini de profil ale acestor companii. Acest lucru va va oferi o idee buna despre competenta lor.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai usor sa ai un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Baia Mare care sa vina la domiciliu pentru a prelua televizorul. Acest lucru va salveaza de la a impacheta televizorul, de a il plimba prin tot orasul si de a-l aduce inapoi cand lucrarea este terminata. Desi unele firme percep taxe suplimentare pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au un program incarcat.

Din pacate, sunt destul de putine problemele care pot fi remediate la domiciliu, si majoritatea vor necesita transportul la service unde exista toate instrumentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Costul serviciilor

Intotdeauna faceti comparatii si obtineti estimari de la mai multe companii in timp ce restrangeti lista de candidati. Aveti grija cu companiile care solicita bani in avans sau cu cei care taxeaza la ora. Cele mai multe companii din domeniu taxeaza astazi in functie de specificul problemei, iar costurile vor fi de obicei fixe. Daca totusi va fi nevoie sa se comande diferite piese, costul acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor percepe nici un cost. Un tehnician onest va va spune daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel vechi (aceasta se intampla de obicei in cazul display-urilor sparte, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, intrebati tehnicianul de la firma de reparatii TV din Baia Mare daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.