Aceasta pagina a fost vizualizata de 10,353 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Baia Mare. Pentru a intra mai comod si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Baia Mare – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Traian nr. 14, Baia Mare

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Iuliu Maniu nr. 60, Baia Mare

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Moldovei nr. 13, Baia Mare

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente marci de televizoare preferate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai comune defectiuni la un televizor sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu primeste curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate companiile care remediaza aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: deplasare la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Baia Mare

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se va intampla candva), este nevoie de un specialist care sa il repare. Mai jos puteti gasi cateva sugestii care sa va asiste in a descoperi un profesionist in reparatii televizoare din orasul Dvs in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va apropiatii pentru a realiza o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati intocmit o evidenta initiala cu ateliere, consultati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste companii. Aceste informatii va pot crea un indiciu despre profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai usor sa apelatii la un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Baia Mare care sa se prezinte acasa la Dvs si sa preia televizorul. Acest lucru va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi la domiciliu in momentul in care lucrarea a luat sfarsit. Cu toate ca unele companii cer tarife mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru persoanele ce au un program incarcat.

Pe de alta parte, exista un numar redus de probleme care pot fi reparate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor necesita reparatia la service, loc in care se gasesc toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul serviciilor

De fiecare data e bine sa faceti comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de candidati. Fiti precauti cu firmele care solicita efectuarea platii la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Aproape toate companiile din domeniu taxeaza in ultima perioada in functie de specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi de obicei fixe. Daca totusi va fi obligatoriu sa se achizitioneze alte piese, pretul acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici o plata. Un specialist onest va indica daca este mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel vechi (aceasta se intampla de cele mai multe ori in cazul display-urilor crapate, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, chestionati specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Baia Mare daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Baia Mare, reparatii televizoare.