In continuare gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Barlad. Pentru a intra mai comod si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Barlad – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. 1 Decembrie nr. 2, Barlad

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de aparate TV preferate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente defectiuni la televizoare sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu primeste curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea companiilor care remediaza aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarele servicii: se deplaseaza la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Barlad

Atunci cand televizorul Dvs se strica (si, din pacate acest lucru se intampla candva), veti avea nevoie de un atelier care sa il repare. In continuare puteti gasi cateva sugestii care sa va sprijine in a localiza un expert in reparatii televizoare din localitatea Dvs in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va cunostintele pentru a face o lista cu service-uri bune

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din orasul dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati facut o evidenta restransa cu companii, consultati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste ateliere. Acest lucru va poate crea un indiciu despre priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai usor sa apelatii la un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Barlad care sa se prezinte la resedinta dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de ambalarea televizorului, de dusul lui pe drumuri, si de adusul inapoi la domiciliu cand interventia este terminata. Desi unele firme cer costuri suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda plina.

Din pacate, exista prea putine probleme ce pot fi rezolvate la resedinta clientului, si majoritatea defectiunilor vor necesita trimiterea la atelier, loc in care se gasesc toate instrumentele necesare reparatiilor necesare.

Valoarea serviciilor

Mereu e recomandat sa realizati comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de optiuni. Aveti grija cu companiile care cer plata in avans sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu tarifeaza in zilele noastre in functie de specificul defectiunii, iar preturile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. In cazul in care va fi obligatoriu sa se comande alte piese, valoarea acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor percepe nici o plata. Un specialist cinstit va mentioneaza daca este mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel vechi (acest lucru are loc in general in situatia display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, intrebati expertul de la compania de reparatii televizoare Barlad daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.