Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,524 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Bistrita. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Bistrita – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Viilor nr. 10, Bistrita

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Andrei Muresanu, bl. 5, Bistrita

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Calea Moldovei nr. 8, Bistrita

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de aparate TV cumparate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un televizor sunt: nu se mai aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe companii care remediaza aparate TV au in oferta de regula urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Bistrita

Daca televizorul Dvs se strica (si, din pacate acest lucru se intampla la un moment dat), va fi nevoie de un atelier care sa il depaneze. In cele ce urmeaza gasiti cateva informatii care sa va ajute in a descoperi un profesionist in reparatii televizoare din orasul Dvs pe care sa va bazati.

Apelati la apropiatii Dvs pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati intocmit o evidenta initiala cu ateliere, verificati opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste ateliere. Acest lucru va poate furniza o imagine in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai usor sa aveti un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Bistrita care sa se prezinte acasa la D-voastra pentru a ridica televizorul. Acest lucru va fereste de impachetarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de returul inapoi acasa in momentul in care lucrarea este terminata. Chiar daca unele firme solicita tarife mai mari pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au un program incarcat.

Pe de alta parte, sunt un numar redus de probleme care pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor necesita reparatia la sediu, acolo unde exista toate uneltele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Tariful reparatiilor

Mereu e indicat sa realizati comparatii si sa obtineti estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, moment in care restrangeti lista de posibilitati. Fiti precauti cu atelierele care cer efectuarea platii de la inceput sau cu cei care sunt platiti cu ora. Cele mai multe companii din acest sector solicita plata astazi in directa legatura cu specificul problemei, iar tarifele vor fi de obicei aceleasi. In cazul in care va fi obligatoriu sa se cumpere diferite piese, costul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un specialist onest va indica daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta situatie este intalnita de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, intrebati specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Bistrita daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Bistrita, reparatii televizoare.