Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,137 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti gasi o lista cu companii de reparatii televizoare Bistrita. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Bistrita – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Viilor nr. 10, Bistrita

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Andrei Muresanu, bl. 5, Bistrita

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Calea Moldovei nr. 8, Bistrita

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de televizoare cumparate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai frecvente probleme intalnite la un televizor sunt: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu mai are curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea companiilor care remediaza aparate TV au in oferta de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Bistrita

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se poate intampla intr-o buna zi), este nevoie de un service care sa il repare. In continuare gasiti cateva sugestii care sa va sprijine in a gasi un profesionist in reparatii televizoare din orasul D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Apelati la apropiatii d-voastra pentru a afla cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Consultati recenziile vechilor clienti

In momentul in care ati facut o evidenta restransa cu ateliere, cititi recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot furniza un indiciu despre profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai simplu sa aveti un profesionist de la compania de reparatii televizoare din Bistrita care sa se deplaseze acasa la D-voastra pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va scuteste de ambalarea televizorului, de dusul lui pe drumuri, si de transportul inapoi acasa atunci cand interventia este terminata. Cu toate ca unele firme percep costuri suplimentare pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda plina.

Cu toate acestea, exista destul de putine problemele care pot fi rezolvate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita transportul la atelier, unde se gasesc toate instrumentele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful serviciilor

Intotdeauna e recomandat sa realizati comparatii si sa cereti evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de candidati. Fiti atenti cu atelierele care solicita efectuarea platii in avans sau cu cei care sunt platiti la ora. Aproape toate companiile din acest domeniu solicita plata in ultima perioada in functie de specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi de obicei aceleasi. Daca totusi va fi obligatoriu sa se achizitioneze diverse componente, pretul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici o plata. Un specialist cinstit va indica daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel defect (aceasta situatie are loc de cele mai multe ori in cazul display-urilor crapate, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, intrebati expertul de la firma de reparatii televizoare Bistrita daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Bistrita, reparatii televizoare.