Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,500 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Bistrita. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Bistrita – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Viilor nr. 10, Bistrita

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Andrei Muresanu, bl. 5, Bistrita

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Calea Moldovei nr. 8, Bistrita

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de aparate TV preferate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai frecvente defectiuni la un televizor sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea firmelor care remediaza aparate TV au in oferta de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Bistrita

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din pacate se poate intampla candva), este nevoie de un service care sa il depaneze. Mai jos gasiti cateva informatii care sa va ajute in a localiza un profesionist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Apelati la cunoscutii dumneavoastra pentru a descoperi cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati intocmit o evidenta initiala cu ateliere, cititi opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot furniza un indiciu in legatura cu competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai usor sa aveti un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Bistrita care sa se deplaseze la domiciliul Dvs pentru a ridica televizorul. Acest lucru va fereste de impachetarea televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de returul inapoi atunci cand reparatia a luat sfarsit. Desi unele ateliere cer tarife suplimentare pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru clientii care au un program incarcat.

Din pacate, sunt destul de putine problemele ce pot fi remediate la resedinta clientului, si majoritatea defectiunilor vor implica reparatia la atelier, acolo unde se gasesc toate instrumentele necesare reparatiilor necesare.

Costul reparatiilor

Intotdeauna e recomandat sa efectuati comparatii si sa solicitati evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, moment in care restrangeti lista de optiuni. Aveti grija cu atelierele care pretind bani la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Cele mai multe companii din acest sector tarifeaza astazi in directa legatura cu specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori fixe. In cazul in care va fi obligatoriu sa se comande diferite piese, valoarea acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un tehnician onest va indica daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (aceasta are loc in general in cazul display-urilor crapate, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, informati-va de la specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Bistrita daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Bistrita, reparatii televizoare.