Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,835 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Bistrita. Pentru a intra mai comod si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Bistrita – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Viilor nr. 10, Bistrita

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Andrei Muresanu, bl. 5, Bistrita

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Calea Moldovei nr. 8, Bistrita

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de aparate TV cumparate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la un televizor sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu mai are curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe ateliere care repara aparate TV au in oferta de regula urmatoarele servicii: se deplaseaza la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Bistrita

Daca televizorul Dvs se strica (si, din nefericire se poate intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un service care sa il repare. In continuare puteti gasi cateva sugestii care sa va asiste in a descoperi un expert in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra de incredere.

Apelati la cunoscutii d-voastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Consultati recenziile fostilor clienti

Dupa ce ati facut o evidenta initiala cu firme, cititi recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste companii. Aceste informatii va pot oferi o imagine in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai la indemana sa aveti un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Bistrita care sa vina la resedinta Dvs pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va scuteste de impachetarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de returul inapoi acasa in momentul in care interventia a luat sfarsit. Chiar daca unele companii percep costuri aditionale pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, exista prea putine probleme ce pot fi remediate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor presupune trimiterea la sediu, loc in care se gasesc toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea serviciilor

De fiecare data e bine sa realizati comparatii si sa obtineti evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de optiuni. Aveti grija cu companiile care solicita plata in avans sau cu cei care taxeaza la ora. Aproape toate companiile din acest domeniu tarifeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul problemei, iar preturile vor fi de cele mai multe ori aceleasi. In situatia in care va fi necesar sa se cumpere alte elemente, valoarea acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor percepe nici un cost. Un profesionist sincer va indica daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (aceasta are loc de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, chestionati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Bistrita daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Bistrita, reparatii televizoare.