Aceasta pagina a fost vizualizata de 6,351 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Botosani. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Botosani – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Botosani (adresa nespecificata)

0741 732 335

-

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Victoriei nr. 5, Botosani

0231 512 282

-

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Unirii nr. 11, Botosani

0231 534 633

-

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de aparate TV achizitionate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente probleme intalnite la un televizor sunt listate in continuare: nu porneste, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea companiilor care repara aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Botosani

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se va intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un atelier care sa il repare. Mai jos gasiti cateva sfaturi care sa va sprijine in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra pe care sa va bazati.

Gasiti o lista cu ateliere intreband pe cei apropiati

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati scris o lista initiala cu companii, verificati opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste ateliere. Acest lucru va poate oferi o idee in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai la indemana sa apelatii la un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Botosani care sa se deplaseze acasa la dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi in momentul in care reparatia a luat sfarsit. Chiar daca unele firme percep costuri suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au o agenda plina.

Din pacate, exista prea putine probleme ce pot fi reparate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita transportul la sediu, loc in care exista toate uneltele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Pretul serviciilor

Mereu e recomandat sa efectuati comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, moment in care restrangeti lista de candidati. Fiti precauti cu atelierele care pretind bani de la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Majoritatea companiilor din domeniu taxeaza in ultima perioada in functie de specificul problemei, iar costurile vor fi de cele mai multe ori fixe. Daca totusi va fi nevoie sa se achizitioneze alte componente, valoarea acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un specialist sincer va indica daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (aceasta este intalnita de obicei in cazul display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, intrebati specialistul de la compania de reparatii televizoare Botosani daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Botosani, reparatii televizoare.