Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,634 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti consulta o lista cu firme de reparatii televizoare Botosani. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Botosani – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Botosani (adresa nespecificata)

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Victoriei nr. 5, Botosani

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Unirii nr. 11, Botosani

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de aparate TV preferate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune defectiuni la un aparat TV sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea atelierelor care depaneaza aparate TV au in oferta de obicei urmatoarele servicii: deplasare la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Botosani

Daca televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate acest lucru se intampla la un moment dat), va fi nevoie de un specialist care sa il depaneze. Mai jos puteti gasi cateva sfaturi care sa va ajute in a descoperi un expert in reparatii televizoare din localitatea D-voastra pe care sa va bazati.

Apelati la cunostintele dumneavoastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati intocmit o lista initiala cu firme, cititi opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste companii. Aceste informatii va pot oferi o imagine in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai la indemana sa apelatii la un tehnician de la atelierul de reparatii televizoare din Botosani care sa se prezinte acasa la Dvs pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va fereste de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi la domiciliu atunci cand reparatia a fost finalizata. Desi unele firme solicita taxe suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Din pacate, exista un numar redus de probleme ce pot fi rezolvate acasa la clienti, si cele mai multe defectiuni vor implica trimiterea la service, unde se gasesc toate uneltele pentru realizarea diagnosticarii si reparatiei.

Tariful reparatiilor

Mereu e recomandat sa realizati comparatii si sa cereti evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, moment in care scurtati lista de optiuni. Aveti grija cu firmele care pretind plata in avans sau cu cei care solicita tarife la ora. Aproape toate companiile din acest sector solicita plata astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. Daca totusi va fi necesar sa se comande diverse piese, valoarea acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici o plata. Un profesionist cinstit va spune daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel vechi (aceasta are loc de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, intrebati expertul de la atelierul de reparatii televizoare Botosani daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Botosani, reparatii televizoare.