Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,519 ori [din 21 martie 2020]

In continuare gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Braila. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Braila – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Galati nr. 56, Braila

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Calea Calarasilor nr. 254, Braila

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Gl. I. Grigorescu, bl. 3A, Braila

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de televizoare preferate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt: nu se mai aprinde, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe companii care repara aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri pentru a alege un service de reparatii televizoare in Braila

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire se poate intampla candva), va fi nevoie de un specialist care sa il depaneze. In continuare sunt prezentate cateva informatii care sa va asiste in a gasi un expert in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra pe care sa va bazati.

Gasiti o lista cu service-uri intreband cunostintele

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati scris o evidenta initiala cu companii, verificati opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste companii. Aceste informatii va pot oferi o idee despre profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

In general este mai la indemana sa apelatii la un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Braila care sa se deplaseze la domiciliul dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Acest lucru va salveaza de ambalarea televizorului, de dusul lui prin oras, si de adusul inapoi cand reparatia a luat sfarsit. Chiar daca unele ateliere cer tarife suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au un program incarcat.

Pe de alta parte, sunt un numar redus de probleme ce pot fi remediate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica transportul la atelier, loc in care se afla toate uneltele necesare reparatiilor necesare.

Pretul serviciilor

De fiecare data e indicat sa efectuati comparatii si sa obtineti estimari ale costului din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de posibilitati. Fiti atenti cu atelierele care cer bani la inceput sau cu cei care sunt platiti cu ora. Majoritatea companiilor din acest sector solicita plata in ultima perioada in functie de specificul defectiunii, iar preturile vor fi de obicei prestabilite. In situatia in care va fi nevoie sa se comande diferite componente, pretul acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un cost. Un tehnician cinstit va mentioneaza daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel vechi (aceasta situatie este intalnita de obicei in situatia display-urilor crapate, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, chestionati specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Braila daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Braila, reparatii televizoare.