Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,335 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Braila. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Braila – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Galati nr. 56, Braila

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Calea Calarasilor nr. 254, Braila

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Gl. I. Grigorescu, bl. 3A, Braila

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente firme de aparate TV preferate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune probleme intalnite la televizoare sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea firmelor care depaneaza aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarele servicii: se deplaseaza la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Braila

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din nefericire se va intampla la un moment dat), va fi nevoie de un atelier care sa il repare. In continuare puteti gasi cateva informatii care sa va asiste in a gasi un expert in reparatii televizoare din orasul Dvs de incredere.

Apelati la cunoscutii dumneavoastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati intocmit o evidenta scurta cu ateliere, verificati opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot furniza o idee despre priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai la indemana sa puteti contacta un specialist de la firma de reparatii televizoare din Braila care sa se deplaseze la resedinta D-voastra pentru a prelua televizorul. Acest lucru va scapa de impachetarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de returul inapoi acasa cand lucrarea este terminata. Desi unele companii solicita tarife aditionale pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda incarcata.

Din pacate, exista un numar redus de probleme ce pot fi remediate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica transportul la atelier, loc in care se afla toate echipamentele necesare reparatiilor necesare.

Costul interventilor

De fiecare data e recomandat sa faceti comparatii si sa solicitati estimari ale costului din partea mai multor firme de reparatii televizoare, moment in care restrangeti lista de candidati. Aveti grija cu companiile care cer bani in avans sau cu cei care solicita tarife la ora. Majoritatea companiilor din domeniu solicita plata in ultima perioada in functie de specificul defectiunii, iar tarifele vor fi in general aceleasi. In cazul in care va fi nevoie sa se cumpere diferite piese, costul acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un specialist sincer va indica daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel vechi (acest lucru se intampla in general in situatia display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, chestionati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Braila daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Braila, reparatii televizoare.