Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,479 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Bucuresti. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Bucuresti – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Scheiul de Sus nr. 26, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Turda nr. 125, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Soltuzului nr. 26, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de televizoare preferate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite probleme intalnite la un televizor sunt listate in continuare: nu porneste, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu mai are curent, programele nu raman memorate, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea companiilor care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: deplasare la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Bucuresti

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din pacate se va intampla candva), va fi nevoie de un atelier care sa il repare. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva sugestii care sa va ajute in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va apropiatii pentru a realiza o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor experti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Consultati parerea altor clienti de pe Internet

Dupa ce ati scris o lista restransa cu firme, cititi feedback-urile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste companii. Aceste informatii va pot oferi o idee despre profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

In general este mai la indemana sa puteti contacta un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Bucuresti care sa se deplaseze la domiciliul Dvs si sa preia televizorul. Acest lucru va scuteste de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi acasa cand interventia a fost finalizata. Chiar daca unele companii percep costuri mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au un program incarcat.

Cu toate acestea, sunt destul de putine problemele ce pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor implica trimiterea la service, loc in care se gasesc toate uneltele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea interventilor

De fiecare data e bine sa efectuati comparatii si sa obtineti evaluari de pret de la mai multe companii de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de candidati. Aveti grija cu companiile care solicita efectuarea platii de la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Cele mai multe companii din domeniu taxeaza in zilele noastre in functie de specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi in general fixe. In cazul in care va fi necesar sa se comande diverse piese, costul acestora se va regasi in pretul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un specialist cinstit va spune daca este mai ieftin sa luati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel defect (aceasta este intalnita de obicei in cazul display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, informati-va de la specialistul de la firma de reparatii televizoare Bucuresti daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Bucuresti, reparatii televizoare.