Aceasta pagina a fost vizualizata de 816 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Bucuresti. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Bucuresti – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Scheiul de Sus nr. 26, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Turda nr. 125, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Soltuzului nr. 26, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Orion, JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la un televizor sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu primeste curent, programele nu raman memorate, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea companiilor care repara aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: deplasare la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Bucuresti

Daca televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se poate intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un specialist care sa il repare. In continuare sunt prezentate cateva informatii care sa va asiste in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din orasul Dvs pe care sa va bazati.

Descoperiti o lista cu service-uri intreband pe cei apropiati

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor experti in legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Verificati reviewurile fostilor clienti

In clipa in care ati scris o evidenta initiala cu companii, verificati recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste ateliere. Acest lucru va poate crea o idee in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai la indemana sa aveti un specialist de la compania de reparatii televizoare din Bucuresti care sa vina la resedinta D-voastra si sa preia televizorul. Aceasta situatie va fereste de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin oras, si de transportul inapoi la domiciliu in momentul in care interventia este terminata. Cu toate ca unele companii solicita taxe mai mari pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda plina.

Pe de alta parte, exista un numar redus de probleme care pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor implica transportul la service, unde se afla toate echipamentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Pretul serviciilor

Intotdeauna e recomandat sa efectuati comparatii si sa solicitati estimari ale costului de la mai multe companii de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de candidati. Fiti precauti cu companiile care solicita bani in avans sau cu cei care taxeaza cu ora. Cele mai multe companii din domeniu taxeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi de obicei fixe. Daca totusi va fi necesar sa se comande diverse piese, valoarea acestora se va regasi in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici un tarif. Un tehnician onest va spune daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel defect (aceasta este intalnita de obicei in cazul display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, chestionati specialistul de la firma de reparatii televizoare Bucuresti daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Bucuresti, reparatii televizoare.