Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,826 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Bucuresti. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Bucuresti – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Scheiul de Sus nr. 26, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Turda nr. 125, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Soltuzului nr. 26, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente firme de aparate TV cumparate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune probleme intalnite la un televizor sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe ateliere care remediaza aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarele servicii: deplasare la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Bucuresti

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire acest lucru se intampla candva), va fi nevoie de un specialist care sa il repare. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva informatii care sa va asiste in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din orasul Dvs de incredere.

Intrebati-va cunostintele pentru a realiza o lista cu service-uri de calitate

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in legatura cu serviciile care le-au fost acordate recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati facut o lista initiala cu companii, verificati feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste ateliere. Acest lucru va poate oferi o imagine despre profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai la indemana sa puteti contacta un profesionist de la compania de reparatii televizoare din Bucuresti care sa vina la domiciliul Dvs si sa preia televizorul. Acest lucru va scapa de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin oras, si de adusul inapoi acasa cand interventia a fost finalizata. Chiar daca unele companii solicita taxe suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda incarcata.

Din pacate, exista prea putine probleme care pot fi rezolvate la resedinta clientului, si majoritatea defectiunilor vor necesita transportul la service, loc in care se gasesc toate echipamentele pentru realizarea diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea reparatiilor

De fiecare data e recomandat sa realizati comparatii si sa solicitati evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de posibilitati. Aveti grija cu atelierele care solicita bani la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Aproape toate companiile din domeniu tarifeaza astazi in functie de specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi de obicei prestabilite. Daca totusi va fi necesar sa se comande diferite elemente, pretul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici o plata. Un specialist onest va indica daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel defect (acest lucru are loc de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, informati-va de la expertul de la compania de reparatii televizoare Bucuresti daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Bucuresti, reparatii televizoare.