Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,684 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Sector 1. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 1 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Turda, nr. 125, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sos. Orhideelor, nr.27-29, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei, nr. 397, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune probleme intalnite la televizoare sunt urmatoarele: nu porneste, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate companiile care repara aparate TV ofera de obicei urmatoarele servicii: se deplaseaza la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Sector 1

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se poate intampla la un moment dat), este nevoie de un specialist care sa il repare. Mai jos puteti gasi cateva sfaturi care sa va sprijine in a gasi un expert in reparatii televizoare din localitatea Dvs pe care sa va bazati.

Formati o lista cu ateliere intreband pe cei apropiati

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati facut o evidenta scurta cu companii, verificati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste firme. Aceste informatii va pot oferi o idee despre priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai simplu sa puteti contacta un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Sector 1 care sa se prezinte la resedinta dumneavoastra si sa preia televizorul. Acest lucru va scapa de pregatirea pentru transport a televizorului, de dusul lui prin oras, si de returul inapoi la domiciliu cand reparatia a luat sfarsit. Chiar daca unele firme percep taxe aditionale pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda plina.

Cu toate acestea, exista destul de putine problemele ce pot fi reparate la domiciliul clientilor, si majoritatea defectiunilor vor necesita reparatia la atelier, unde se afla toate uneltele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful serviciilor

De fiecare data e indicat sa efectuati comparatii si sa obtineti estimari ale costului de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de candidati. Fiti atenti cu companiile care solicita efectuarea platii de la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Cele mai multe companii din domeniu tarifeaza astazi in directa legatura cu specificul defectiunii, iar preturile vor fi de obicei prestabilite. In cazul in care va fi nevoie sa se achizitioneze alte elemente, valoarea acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor percepe nici un cost. Un profesionist sincer va mentioneaza daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel pe care il aveti (acest lucru se intampla in general in situatia display-urilor sparte, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, informati-va de la specialistul de la firma de reparatii televizoare Sector 1 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare sector 1, reparatii televizoare.