Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,401 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Sector 1. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 1 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Turda, nr. 125, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sos. Orhideelor, nr.27-29, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei, nr. 397, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de televizoare achizitionate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la televizoare sunt: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate companiile care repara aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Sector 1

Daca televizorul Dvs se strica (si, din nefericire se va intampla candva), este nevoie de un atelier care sa il depaneze. Mai jos sunt prezentate cateva informatii care sa va asiste in a identifica un expert in reparatii televizoare din localitatea Dvs pe care sa va bazati.

Apelati la cunostintele d-voastra pentru a descoperi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din localitatea dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

Dupa ce ati scris o lista initiala cu companii, consultati opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste ateliere. Acest lucru va poate furniza o idee in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

In general este mai la indemana sa apelatii la un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Sector 1 care sa se deplaseze la resedinta Dvs si sa preia televizorul. Acest lucru va scuteste de ambalarea televizorului, de dusul lui prin oras, si de transportul inapoi la domiciliu atunci cand interventia a fost finalizata. Chiar daca unele ateliere cer costuri aditionale pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au o agenda plina.

Pe de alta parte, exista destul de putine problemele ce pot fi remediate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica reparatia la atelier, unde se afla toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Pretul reparatiilor

Mereu e recomandat sa efectuati comparatii si sa obtineti evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de candidati. Aveti grija cu companiile care pretind plata de la inceput sau cu cei care sunt platiti cu ora. Majoritatea companiilor din acest sector solicita plata in ultima perioada in functie de specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi de cele mai multe ori fixe. In cazul in care va fi obligatoriu sa se comande diverse componente, costul acestora va fi adaugata in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un profesionist sincer va spune daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel pe care il aveti (acest lucru are loc de cele mai multe ori in cazul display-urilor crapate, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, intrebati tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Sector 1 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare sector 1, reparatii televizoare.