Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,049 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Sector 1. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 1 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Turda, nr. 125, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sos. Orhideelor, nr.27-29, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei, nr. 397, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune defectiuni la un televizor sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu raman memorate, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate atelierele care repara aparate TV ofera de obicei urmatoarele servicii: se deplaseaza la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Sector 1

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire acest lucru se intampla intr-o buna zi), este nevoie de un service care sa il repare. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva sugestii care sa va asiste in a gasi un specialist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Apelati la apropiatii d-voastra pentru a descoperi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Consultati parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati scris o lista scurta cu companii, consultati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste firme. Acest lucru va poate crea un indiciu in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai la indemana sa aveti un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Sector 1 care sa vina la domiciliul Dvs pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de dusul lui prin oras, si de adusul inapoi acasa in momentul in care reparatia a luat sfarsit. Desi unele ateliere cer taxe suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au o agenda plina.

Din pacate, sunt prea putine probleme care pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor implica reparatia la atelier, unde exista toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful serviciilor

De fiecare data e indicat sa efectuati comparatii si sa cereti evaluari de pret din partea mai multor firme de reparatii televizoare, moment in care scurtati lista de posibilitati. Fiti atenti cu firmele care solicita plata de la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Cele mai multe companii din acest domeniu tarifeaza in zilele noastre in functie de specificul defectiunii, iar preturile vor fi de obicei prestabilite. In situatia in care va fi necesar sa se cumpere diferite componente, costul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici un cost. Un tehnician sincer va mentioneaza daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta situatie se intampla de cele mai multe ori in cazul display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, chestionati specialistul de la compania de reparatii televizoare Sector 1 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare sector 1, reparatii televizoare.