Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,375 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Sector 1. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 1 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Turda, nr. 125, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sos. Orhideelor, nr.27-29, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei, nr. 397, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de aparate TV preferate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt listate in continuare: nu porneste, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu mai are curent, programele nu raman memorate, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate companiile care depaneaza aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Sector 1

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se poate intampla intr-o buna zi), este nevoie de un service care sa il repare. In cele ce urmeaza gasiti cateva sfaturi care sa va ajute in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din orasul D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va cunoscutii pentru a realiza o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati facut o lista initiala cu firme, consultati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi un indiciu in legatura cu profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa apelatii la un specialist de la firma de reparatii televizoare din Sector 1 care sa se deplaseze acasa la D-voastra pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va salveaza de impachetarea televizorului, de dusul lui pe drumuri, si de returul inapoi acasa atunci cand reparatia a luat sfarsit. Chiar daca unele ateliere solicita tarife mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, sunt prea putine probleme care pot fi rezolvate la resedinta clientului, si majoritatea defectiunilor vor implica trimiterea la service, unde se afla toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Costul serviciilor

Mereu e bine sa efectuati comparatii si sa cereti evaluari de pret de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de posibilitati. Aveti grija cu firmele care pretind efectuarea platii in avans sau cu cei care taxeaza cu ora. Aproape toate companiile din acest sector tarifeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de obicei fixe. Daca totusi va fi obligatoriu sa se achizitioneze alte elemente, valoarea acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici un cost. Un tehnician sincer va spune daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (aceasta situatie are loc in general in cazul display-urilor sparte, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, intrebati specialistul de la compania de reparatii televizoare Sector 1 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare sector 1, reparatii televizoare.