Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,280 ori [din 21 martie 2020]

In continuare gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Sector 2. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 2 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Soltuzului, nr. 26, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Scheiul de Sus, nr. 26, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Gh. Titeica, nr. 85-87, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de aparate TV achizitionate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la televizoare sunt: ecranul nu se aprinde, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate firmele care repara aparate TV au in oferta de obicei urmatoarea lista de servicii: deplasare la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Sector 2

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din nefericire se poate intampla la un moment dat), este nevoie de un specialist care sa il repare. Mai jos puteti gasi cateva sugestii care sa va ajute in a identifica un expert in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra pe care sa va bazati.

Apelati la cunoscutii dumneavoastra pentru a afla cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din localitatea dumneavoastra.

Verificati recenziile fostilor clienti

In clipa in care ati facut o lista scurta cu ateliere, verificati feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste firme. Acest lucru va poate furniza un indiciu in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai la indemana sa aveti un specialist de la compania de reparatii televizoare din Sector 2 care sa se prezinte la resedinta Dvs pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin oras, si de returul inapoi acasa in momentul in care reparatia este terminata. Desi unele firme cer taxe aditionale pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au o agenda plina.

Din pacate, exista destul de putine problemele care pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica transportul la sediu, unde exista toate echipamentele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful reparatiilor

Intotdeauna e indicat sa faceti comparatii si sa obtineti estimari ale costului din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de posibilitati. Aveti grija cu atelierele care solicita plata de la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Majoritatea companiilor din acest sector taxeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de cele mai multe ori fixe. In situatia in care va fi necesar sa se cumpere diferite elemente, valoarea acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici un cost. Un tehnician onest va spune daca este mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel pe care il aveti (aceasta se intampla de obicei in cazul display-urilor crapate, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, intrebati expertul de la atelierul de reparatii televizoare Sector 2 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare sector 2, reparatii televizoare.