Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,556 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Sector 2. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 2 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Soltuzului, nr. 26, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Scheiul de Sus, nr. 26, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Gh. Titeica, nr. 85-87, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de aparate TV preferate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite defectiuni la televizoare sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea firmelor care remediaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: deplasare la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri pentru a alege un service de reparatii televizoare in Sector 2

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din nefericire acest lucru se intampla la un moment dat), este nevoie de un atelier care sa il depaneze. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva informatii care sa va asiste in a descoperi un profesionist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Gasiti o lista cu service-uri intreband pe cei apropiati

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Cititi recenziile vechilor clienti

In momentul in care ati scris o evidenta initiala cu companii, verificati opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot oferi o imagine despre profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai la indemana sa aveti un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Sector 2 care sa se deplaseze acasa la D-voastra pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va fereste de ambalarea televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi la domiciliu in momentul in care interventia a fost finalizata. Chiar daca unele companii cer tarife suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au un program incarcat.

Din pacate, exista prea putine probleme care pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita reparatia la sediu, acolo unde se gasesc toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul reparatiilor

De fiecare data e recomandat sa efectuati comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe companii de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de posibilitati. Aveti grija cu firmele care cer efectuarea platii la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din domeniu tarifeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi de obicei prestabilite. In cazul in care va fi obligatoriu sa se cumpere diverse piese, pretul acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici un cost. Un specialist sincer va mentioneaza daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (aceasta este intalnita de cele mai multe ori in cazul display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, intrebati specialistul de la compania de reparatii televizoare Sector 2 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare sector 2, reparatii televizoare.