Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,199 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Sector 2. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 2 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Soltuzului, nr. 26, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Scheiul de Sus, nr. 26, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Gh. Titeica, nr. 85-87, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la televizoare sunt: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe companii care depaneaza aparate TV au in oferta de obicei urmatoarele servicii: se deplaseaza la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Sector 2

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate acest lucru se intampla intr-o buna zi), este nevoie de un service care sa il depaneze. In continuare sunt prezentate cateva sfaturi care sa va ajute in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Formati o lista cu firme de depanare intreband pe cei apropiati

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati facut o lista restransa cu ateliere, verificati feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste companii. Aceste informatii va pot crea un indiciu despre profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa aveti un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Sector 2 care sa vina la resedinta D-voastra si sa preia televizorul. Acest lucru va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de returul inapoi acasa in momentul in care lucrarea este terminata. Chiar daca unele companii solicita taxe aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, sunt prea putine probleme ce pot fi reparate la resedinta clientului, si majoritatea defectiunilor vor necesita trimiterea la service, loc in care se afla toate uneltele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful reparatiilor

De fiecare data e bine sa realizati comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de optiuni. Aveti grija cu firmele care solicita plata de la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Aproape toate companiile din domeniu tarifeaza astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori prestabilite. Daca totusi va fi necesar sa se achizitioneze diferite piese, valoarea acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un cost. Un specialist cinstit va spune daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (aceasta este intalnita de cele mai multe ori in cazul display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, informati-va de la specialistul de la compania de reparatii televizoare Sector 2 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare sector 2, reparatii televizoare.