Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,833 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Sector 2. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 2 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Soltuzului, nr. 26, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Scheiul de Sus, nr. 26, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Gh. Titeica, nr. 85-87, sector 2, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente marci de aparate TV cumparate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite probleme intalnite la televizoare sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu mai are curent, programele nu raman memorate, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea atelierelor care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarele servicii: deplasare la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Sector 2

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din nefericire acest lucru se intampla candva), este nevoie de un specialist care sa il repare. In continuare puteti gasi cateva sugestii care sa va sprijine in a descoperi un profesionist in reparatii televizoare din orasul Dvs in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va apropiatii pentru a face o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Cititi reviewurile fostilor clienti

In momentul in care ati intocmit o lista scurta cu firme, verificati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi o idee in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

In general este mai la indemana sa apelatii la un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Sector 2 care sa se deplaseze la resedinta Dvs pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi in momentul in care reparatia a luat sfarsit. Chiar daca unele companii percep costuri suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru clientii care au un program incarcat.

Din pacate, sunt destul de putine problemele care pot fi reparate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune transportul la service, loc in care se afla toate instrumentele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Tariful serviciilor

Intotdeauna e bine sa faceti comparatii si sa cereti evaluari de pret de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, moment in care restrangeti lista de optiuni. Fiti atenti cu companiile care solicita bani in avans sau cu cei care sunt platiti cu ora. Aproape toate companiile din domeniu tarifeaza astazi in directa legatura cu specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de obicei fixe. In situatia in care va fi nevoie sa se comande diferite elemente, pretul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici un cost. Un specialist sincer va spune daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel vechi (acest lucru este intalnita de cele mai multe ori in situatia display-urilor sparte, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, chestionati tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Sector 2 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare sector 2, reparatii televizoare.