Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,723 ori [din 21 martie 2020]

In continuare gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Sector 3. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 3 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Mall Vitan - Str.Vasile Toneanu nr.32 sector 3

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sector 3

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente marci de televizoare preferate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la un televizor sunt urmatoarele: nu porneste, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe firme care depaneaza aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Sector 3

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din pacate se va intampla intr-o buna zi), va fi nevoie de un service care sa il depaneze. Mai jos gasiti cateva sugestii care sa va sprijine in a identifica un expert in reparatii televizoare din localitatea Dvs de incredere.

Intrebati-va cunoscutii pentru a realiza o lista cu service-uri bune

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati scris o evidenta restransa cu companii, cititi opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste companii. Acest lucru va poate furniza o idee despre profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai la indemana sa aveti un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Sector 3 care sa vina la domiciliul D-voastra pentru a prelua televizorul. Acest lucru va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de returul inapoi la domiciliu in momentul in care interventia a luat sfarsit. Desi unele companii solicita costuri suplimentare pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru persoanele ce au o agenda plina.

Cu toate acestea, exista un numar redus de probleme care pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor necesita reparatia la sediu, loc in care se gasesc toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea reparatiilor necesare.

Pretul reparatiilor

Intotdeauna e recomandat sa faceti comparatii si sa obtineti evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de candidati. Aveti grija cu firmele care pretind plata in avans sau cu cei care sunt platiti cu ora. Cele mai multe companii din acest domeniu tarifeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul defectiunii, iar preturile vor fi de obicei aceleasi. Daca totusi va fi nevoie sa se cumpere diferite componente, valoarea acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici un cost. Un profesionist sincer va indica daca este mai ieftin sa luati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta are loc de cele mai multe ori in situatia display-urilor crapate, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, chestionati expertul de la compania de reparatii televizoare Sector 3 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare sector 3.