Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,828 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Sector 3. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 3 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Mall Vitan - Str.Vasile Toneanu nr.32 sector 3

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sector 3

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente marci de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, Orion, JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente defectiuni la un aparat TV sunt urmatoarele: nu porneste, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu mai are curent, programele nu se memoreaza, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate companiile care repara aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarele servicii: se deplaseaza la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Sector 3

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire acest lucru se intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un specialist care sa il repare. In continuare puteti gasi cateva informatii care sa va asiste in a localiza un specialist in reparatii televizoare din localitatea Dvs de incredere.

Apelati la apropiatii Dvs pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Cititi reviewurile fostilor clienti

In clipa in care ati scris o lista restransa cu companii, cititi opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste ateliere. Acest lucru va poate furniza o idee despre profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai usor sa puteti contacta un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Sector 3 care sa se prezinte la domiciliul D-voastra pentru a ridica televizorul. Acest lucru va scuteste de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin oras, si de transportul inapoi acasa atunci cand reparatia a luat sfarsit. Chiar daca unele companii cer tarife suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru clientii care au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, exista prea putine probleme ce pot fi remediate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita reparatia la sediu, loc in care exista toate instrumentele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Tariful interventilor

De fiecare data e indicat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de candidati. Aveti grija cu companiile care cer efectuarea platii la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Aproape toate companiile din acest domeniu taxeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul problemei, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori aceleasi. Daca totusi va fi obligatoriu sa se comande diferite piese, valoarea acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un profesionist cinstit va spune daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta situatie este intalnita de obicei in cazul display-urilor sparte, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, informati-va de la tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Sector 3 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare sector 3.