Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,128 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Sector 3. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 3 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Mall Vitan - Str.Vasile Toneanu nr.32 sector 3

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sector 3

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente defectiuni la un aparat TV sunt: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate firmele care remediaza aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: deplasare la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Sector 3

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din nefericire se poate intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un specialist care sa il repare. Mai jos puteti gasi cateva sugestii care sa va asiste in a descoperi un profesionist in reparatii televizoare din orasul Dvs in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va cunostintele pentru a face o lista cu service-uri de calitate

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Consultati parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati intocmit o lista initiala cu ateliere, verificati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste companii. Aceste informatii va pot crea o imagine in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai usor sa puteti contacta un specialist de la compania de reparatii televizoare din Sector 3 care sa se deplaseze la resedinta Dvs pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va scuteste de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi la domiciliu atunci cand lucrarea este terminata. Cu toate ca unele companii cer taxe mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au o agenda plina.

Din pacate, sunt prea putine probleme ce pot fi reparate acasa la clienti, si cele mai multe defectiuni vor implica trimiterea la atelier, acolo unde exista toate uneltele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Costul interventilor

De fiecare data e recomandat sa faceti comparatii si sa solicitati estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de posibilitati. Fiti precauti cu firmele care pretind efectuarea platii la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Aproape toate companiile din acest sector taxeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi de obicei fixe. In cazul in care va fi nevoie sa se comande diferite componente, costul acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici un tarif. Un tehnician onest va mentioneaza daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel defect (aceasta situatie se intampla de obicei in situatia display-urilor crapate, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror reparatii, intrebati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Sector 3 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare sector 3.