Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,334 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Sector 3. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 3 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Mall Vitan - Str.Vasile Toneanu nr.32 sector 3

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sector 3

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de televizoare cumparate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai comune probleme intalnite la un televizor sunt: nu porneste, nu mai are imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate companiile care remediaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarea lista de servicii: deplasare la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Sector 3

Daca televizorul Dvs se strica (si, din pacate acest lucru se intampla la un moment dat), va fi nevoie de un service care sa il repare. Mai jos puteti gasi cateva sugestii care sa va sprijine in a localiza un specialist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra de incredere.

Formati o lista cu firme de depanare intreband cunoscutii

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Verificati recenziile fostilor clienti

Dupa ce ati scris o lista restransa cu ateliere, consultati opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi un indiciu in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai usor sa apelatii la un specialist de la firma de reparatii televizoare din Sector 3 care sa se prezinte acasa la D-voastra si sa preia televizorul. Acest lucru va fereste de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin oras, si de adusul inapoi atunci cand interventia a luat sfarsit. Cu toate ca unele companii cer costuri suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda plina.

Pe de alta parte, exista destul de putine problemele care pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica reparatia la sediu, loc in care exista toate instrumentele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Costul reparatiilor

Mereu e bine sa faceti comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de optiuni. Fiti precauti cu firmele care cer efectuarea platii la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Cele mai multe companii din acest domeniu tarifeaza astazi in functie de specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori aceleasi. In cazul in care va fi nevoie sa se cumpere diferite elemente, costul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un tehnician sincer va mentioneaza daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel vechi (aceasta situatie este intalnita de obicei in cazul display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, intrebati tehnicianul de la firma de reparatii televizoare Sector 3 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare sector 3.