Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,183 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Sector 4. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 4 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sos. Berceni, nr.40A, sector 4, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Moinesti nr.7, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de aparate TV preferate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune probleme intalnite la un televizor sunt: nu porneste, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea atelierelor care repara aparate TV ofera de regula urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Sector 4

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din pacate se va intampla la un moment dat), este nevoie de un atelier care sa il repare. Mai jos gasiti cateva informatii care sa va sprijine in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din localitatea Dvs de incredere.

Apelati la cunoscutii d-voastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati facut o lista initiala cu ateliere, verificati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste firme. Acest lucru va poate oferi un indiciu in legatura cu competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai la indemana sa puteti contacta un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Sector 4 care sa se deplaseze la resedinta Dvs si sa preia televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de ambalarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi cand reparatia a luat sfarsit. Chiar daca unele firme cer taxe suplimentare pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, sunt prea putine probleme care pot fi reparate acasa la clienti, si cele mai multe defectiuni vor presupune transportul la sediu, unde se gasesc toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea interventilor

Intotdeauna e recomandat sa faceti comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe companii de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de optiuni. Fiti atenti cu atelierele care solicita plata in avans sau cu cei care sunt platiti la ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu solicita plata in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi de cele mai multe ori fixe. In situatia in care va fi necesar sa se achizitioneze alte elemente, costul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un tehnician sincer va mentioneaza daca este mai ieftin sa luati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel pe care il aveti (aceasta situatie are loc de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, informati-va de la expertul de la firma de reparatii televizoare Sector 4 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.