Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,250 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Sector 4. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 4 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sos. Berceni, nr.40A, sector 4, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Moinesti nr.7, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Orion, JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune defectiuni la un televizor sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe firme care remediaza aparate TV ofera de regula urmatoarele categorii de servicii: deplasare la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Sector 4

Atunci cand televizorul Dvs se strica (si, din nefericire se va intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un specialist care sa il repare. In continuare sunt prezentate cateva informatii care sa va asiste in a gasi un profesionist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra pe care sa va bazati.

Formati o lista cu firme de depanare intreband pe cei apropiati

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati scris o evidenta restransa cu firme, verificati feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste companii. Aceste informatii va pot oferi o idee in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai la indemana sa puteti contacta un profesionist de la compania de reparatii televizoare din Sector 4 care sa se deplaseze la domiciliul D-voastra si sa preia televizorul. Aceasta situatie va scapa de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi la domiciliu in momentul in care interventia a luat sfarsit. Chiar daca unele ateliere percep tarife mai mari pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, exista prea putine probleme care pot fi remediate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor necesita trimiterea la sediu, loc in care se afla toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea reparatiilor necesare.

Pretul reparatiilor

Intotdeauna e bine sa realizati comparatii si sa obtineti estimari ale costului din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de optiuni. Fiti atenti cu companiile care pretind plata in avans sau cu cei care sunt platiti cu ora. Majoritatea companiilor din acest sector solicita plata astazi in directa legatura cu specificul problemei, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori aceleasi. In situatia in care va fi obligatoriu sa se achizitioneze diferite piese, pretul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un profesionist onest va indica daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel defect (acest lucru se intampla de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, chestionati specialistul de la compania de reparatii televizoare Sector 4 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.