Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,113 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti consulta o lista cu firme de reparatii televizoare Sector 4. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 4 – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sos. Berceni, nr.40A, sector 4, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Moinesti nr.7, Bucuresti

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de televizoare preferate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite probleme intalnite la televizoare sunt: nu porneste, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe companii care repara aparate TV ofera de obicei urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Sector 4

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla intr-o buna zi), este nevoie de un atelier care sa il repare. Mai jos puteti gasi cateva sugestii care sa va ajute in a descoperi un expert in reparatii televizoare din orasul D-voastra de incredere.

Intrebati-va apropiatii pentru a crea o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor experti in legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Cititi recenziile fostilor clienti

Dupa ce ati facut o evidenta initiala cu companii, verificati recenziile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste ateliere. Acest lucru va poate oferi un indiciu despre competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai usor sa apelatii la un profesionist de la compania de reparatii televizoare din Sector 4 care sa vina la domiciliul Dvs si sa preia televizorul. Acest lucru va scapa de ambalarea televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de returul inapoi la domiciliu in momentul in care interventia a luat sfarsit. Desi unele firme percep tarife suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, sunt destul de putine problemele care pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica transportul la atelier, loc in care se afla toate echipamentele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul reparatiilor

Mereu e recomandat sa faceti comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de candidati. Fiti precauti cu firmele care pretind plata de la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Aproape toate companiile din acest domeniu solicita plata astazi in functie de specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi in general prestabilite. Daca totusi va fi nevoie sa se achizitioneze diferite piese, pretul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un profesionist onest va spune daca este mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel defect (acest lucru are loc de cele mai multe ori in situatia display-urilor sparte, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, intrebati expertul de la compania de reparatii televizoare Sector 4 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.