Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,710 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Sector 4. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 4 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sos. Berceni, nr.40A, sector 4, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Moinesti nr.7, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de aparate TV preferate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe firme care depaneaza aparate TV au in oferta de regula urmatoarele servicii: deplasare la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Sector 4

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire acest lucru se intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un atelier care sa il repare. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva informatii care sa va asiste in a gasi un profesionist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra de incredere.

Intrebati-va cunoscutii pentru a realiza o lista cu service-uri bune

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor experti in legatura cu serviciile care le-au fost acordate recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati scris o lista restransa cu firme, consultati opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste firme. Aceste informatii va pot crea o idee in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai usor sa apelatii la un tehnician de la atelierul de reparatii televizoare din Sector 4 care sa se prezinte la resedinta D-voastra pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va fereste de impachetarea televizorului, de dusul lui prin oras, si de transportul inapoi la domiciliu cand reparatia este terminata. Cu toate ca unele ateliere percep taxe mai mari pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru clientii care au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, exista destul de putine problemele care pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita trimiterea la sediu, acolo unde exista toate echipamentele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul interventilor

De fiecare data e indicat sa efectuati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, moment in care scurtati lista de posibilitati. Fiti precauti cu companiile care cer bani in avans sau cu cei care taxeaza cu ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu solicita plata in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi de obicei aceleasi. In cazul in care va fi necesar sa se comande alte elemente, pretul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un tehnician sincer va indica daca este mai ieftin sa luati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel defect (aceasta situatie se intampla de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, informati-va de la tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Sector 4 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.