Aceasta pagina a fost vizualizata de 362 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Sector 6. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 6 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Moinesti nr.7, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Nespecificat

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de aparate TV cumparate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, High Definition, Full HD, Plasma, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai frecvente defectiuni la televizoare sunt urmatoarele: nu porneste, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu mai are curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe ateliere care repara aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: deplasare la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Sector 6

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla intr-o buna zi), va fi nevoie de un atelier care sa il repare. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva informatii care sa va asiste in a identifica un expert in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Gasiti o lista cu service-uri intreband pe cei apropiati

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor experti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati intocmit o evidenta scurta cu ateliere, consultati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste firme. Aceste informatii va pot crea o idee in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai usor sa aveti un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Sector 6 care sa vina la domiciliul D-voastra si sa preia televizorul. Acest lucru va salveaza de impachetarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi la domiciliu cand reparatia a luat sfarsit. Chiar daca unele companii cer costuri suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au o agenda plina.

Pe de alta parte, exista destul de putine problemele ce pot fi remediate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor presupune trimiterea la sediu, unde se gasesc toate instrumentele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Pretul serviciilor

Intotdeauna e indicat sa efectuati comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor firme de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de candidati. Fiti atenti cu firmele care cer efectuarea platii de la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Aproape toate companiile din acest domeniu solicita plata in ultima perioada in directa legatura cu specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori prestabilite. In situatia in care va fi necesar sa se achizitioneze diverse componente, valoarea acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici o plata. Un profesionist onest va spune daca este mai ieftin sa luati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta este intalnita in general in situatia display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, intrebati expertul de la atelierul de reparatii televizoare Sector 6 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare sector 6.