Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,225 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Sector 6. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 6 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Moinesti nr.7, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Nespecificat

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de aparate TV achizitionate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune probleme intalnite la televizoare sunt: nu porneste, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe ateliere care repara aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Sector 6

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire acest lucru se intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un atelier care sa il depaneze. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva informatii care sa va ajute in a identifica un expert in reparatii televizoare din localitatea Dvs in care sa puteti avea incredere.

Descoperiti o lista cu ateliere intreband cunoscutii

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din localitatea dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati facut o lista restransa cu firme, verificati feedback-urile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste firme. Acest lucru va poate furniza o idee despre competenta lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai la indemana sa puteti contacta un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Sector 6 care sa se prezinte acasa la dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va fereste de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de returul inapoi acasa in momentul in care interventia este terminata. Chiar daca unele firme cer costuri suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda plina.

Pe de alta parte, exista prea putine probleme ce pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor necesita trimiterea la service, acolo unde se gasesc toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Tariful reparatiilor

Mereu e bine sa realizati comparatii si sa cereti evaluari de pret de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de optiuni. Fiti atenti cu firmele care solicita bani in avans sau cu cei care solicita tarife la ora. Cele mai multe companii din acest domeniu solicita plata in ultima perioada in functie de specificul problemei, iar costurile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. Daca totusi va fi nevoie sa se achizitioneze diferite componente, valoarea acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un tehnician cinstit va indica daca este mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel defect (acest lucru se intampla de cele mai multe ori in situatia display-urilor sparte, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, chestionati specialistul de la firma de reparatii televizoare Sector 6 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare sector 6.