Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,687 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Sector 6. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 6 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Moinesti nr.7, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Nespecificat

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de televizoare preferate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea companiilor care depaneaza aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Sector 6

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire acest lucru se intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un atelier care sa il depaneze. Mai jos gasiti cateva informatii care sa va sprijine in a identifica un specialist in reparatii televizoare din orasul D-voastra de incredere.

Apelati la cunoscutii dumneavoastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Consultati reviewurile vechilor clienti

In momentul in care ati scris o evidenta scurta cu ateliere, cititi opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste companii. Acest lucru va poate crea o imagine in legatura cu competenta lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa puteti contacta un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Sector 6 care sa se prezinte acasa la D-voastra si sa preia televizorul. Acest lucru va scapa de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de adusul inapoi acasa in momentul in care reparatia este terminata. Desi unele companii solicita taxe aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, exista un numar redus de probleme ce pot fi remediate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica reparatia la atelier, loc in care exista toate echipamentele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Costul serviciilor

Mereu e recomandat sa realizati comparatii si sa obtineti estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de optiuni. Fiti precauti cu firmele care pretind bani in avans sau cu cei care taxeaza cu ora. Majoritatea companiilor din acest sector taxeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi in general fixe. In cazul in care va fi obligatoriu sa se cumpere alte piese, valoarea acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un specialist sincer va spune daca este mai ieftin sa luati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel pe care il aveti (aceasta situatie se intampla in general in situatia display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror reparatii, informati-va de la expertul de la compania de reparatii televizoare Sector 6 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare sector 6.