Aceasta pagina a fost vizualizata de 827 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Sector 6. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sector 6 – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Moinesti nr.7, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Nespecificat

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune defectiuni la un aparat TV sunt urmatoarele: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea companiilor care remediaza aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri pentru a alege un service de reparatii televizoare in Sector 6

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din nefericire se va intampla candva), veti avea nevoie de un specialist care sa il depaneze. In continuare puteti gasi cateva informatii care sa va asiste in a gasi un specialist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunostintele pentru a crea o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

Dupa ce ati intocmit o lista initiala cu ateliere, verificati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste companii. Aceste informatii va pot furniza o idee in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai la indemana sa apelatii la un profesionist de la compania de reparatii televizoare din Sector 6 care sa se deplaseze la resedinta dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va scuteste de impachetarea televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de transportul inapoi la domiciliu cand reparatia a fost finalizata. Desi unele ateliere percep tarife suplimentare pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda plina.

Din pacate, exista prea putine probleme ce pot fi remediate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune reparatia la atelier, unde se gasesc toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Costul serviciilor

Mereu e bine sa realizati comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de candidati. Fiti precauti cu firmele care cer plata la inceput sau cu cei care sunt platiti cu ora. Majoritatea companiilor din domeniu solicita plata in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi in general fixe. Daca totusi va fi necesar sa se achizitioneze diverse elemente, costul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici un tarif. Un tehnician sincer va indica daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (acest lucru se intampla de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, chestionati specialistul de la compania de reparatii televizoare Sector 6 daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare sector 6.