Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme de reparatii televizoare Buftea. Pentru a intra mai comod si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Buftea – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Buftea

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite probleme intalnite la un televizor sunt listate in continuare: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate atelierele care repara aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi pentru a alege un service de reparatii televizoare in Buftea

Atunci cand televizorul Dvs se strica (si, din nefericire acest lucru se intampla la un moment dat), este nevoie de un service care sa il depaneze. In continuare sunt prezentate cateva sugestii care sa va ajute in a descoperi un profesionist in reparatii televizoare din orasul Dvs pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunoscutii pentru a realiza o lista cu service-uri de calitate

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Cititi reviewurile fostilor clienti

Dupa ce ati intocmit o lista initiala cu firme, verificati opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste firme. Acest lucru va poate oferi un indiciu despre profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai usor sa aveti un tehnician de la atelierul de reparatii televizoare din Buftea care sa se prezinte la resedinta D-voastra pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de ambalarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi acasa atunci cand interventia este terminata. Cu toate ca unele ateliere percep tarife mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru persoanele ce au un program incarcat.

Cu toate acestea, exista un numar redus de probleme care pot fi rezolvate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune trimiterea la atelier, acolo unde exista toate instrumentele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful reparatiilor

De fiecare data e recomandat sa efectuati comparatii si sa solicitati estimari ale costului de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de posibilitati. Aveti grija cu atelierele care cer efectuarea platii la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Aproape toate companiile din domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul defectiunii, iar preturile vor fi de cele mai multe ori aceleasi. Daca totusi va fi nevoie sa se comande diverse piese, pretul acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici o plata. Un specialist onest va mentioneaza daca este mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel vechi (aceasta este intalnita de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror reparatii, intrebati expertul de la firma de reparatii televizoare Buftea daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.