Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,884 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Buzau. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Buzau – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Ion Baiesu, bl. C1, Buzau

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Christigii nr. 3, Buzau

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Unirii, bl. 126, Buzau

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de televizoare cumparate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite probleme intalnite la un aparat TV sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea atelierelor care depaneaza aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarele servicii: deplasare la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi pentru a alege un service de reparatii televizoare in Buzau

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se va intampla la un moment dat), va fi nevoie de un atelier care sa il depaneze. In continuare gasiti cateva informatii care sa va asiste in a gasi un expert in reparatii televizoare din orasul Dvs pe care sa va bazati.

Apelati la cunostintele d-voastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Verificati recenziile fostilor clienti

In momentul in care ati scris o lista initiala cu ateliere, verificati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi o idee despre priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai la indemana sa aveti un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Buzau care sa se deplaseze la domiciliul Dvs si sa preia televizorul. Aceasta situatie va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de dusul lui prin oras, si de returul inapoi la domiciliu in momentul in care reparatia a luat sfarsit. Desi unele ateliere percep costuri suplimentare pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru persoanele ce au o agenda plina.

Cu toate acestea, exista un numar redus de probleme ce pot fi remediate la domiciliul clientilor, si majoritatea defectiunilor vor implica reparatia la sediu, acolo unde se gasesc toate uneltele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful interventilor

De fiecare data e bine sa faceti comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de posibilitati. Fiti precauti cu companiile care pretind plata la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi in general aceleasi. In cazul in care va fi nevoie sa se achizitioneze diverse elemente, costul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici o plata. Un profesionist onest va mentioneaza daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel vechi (aceasta situatie este intalnita de cele mai multe ori in situatia display-urilor crapate, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, chestionati specialistul de la firma de reparatii televizoare Buzau daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Buzau, reparatii televizoare.