Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,610 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Calarasi. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Calarasi – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Zavoiului nr. 3, Calarasi

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei nr. 397, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Trandafirilor, bl. D25, Calarasi

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de aparate TV cumparate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente probleme intalnite la televizoare sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate companiile care remediaza aparate TV ofera de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sfaturi pentru a alege un service de reparatii televizoare in Calarasi

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire se poate intampla la un moment dat), este nevoie de un specialist care sa il repare. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva informatii care sa va ajute in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din localitatea Dvs in care sa puteti avea incredere.

Descoperiti o lista cu ateliere intreband cunoscutii

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din orasul dumneavoastra.

Consultati reviewurile vechilor clienti

In clipa in care ati intocmit o evidenta initiala cu companii, verificati recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste ateliere. Acest lucru va poate crea o idee in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai usor sa puteti contacta un specialist de la firma de reparatii televizoare din Calarasi care sa se deplaseze la resedinta D-voastra pentru a ridica televizorul. Acest lucru va scapa de impachetarea televizorului, de dusul lui pe drumuri, si de returul inapoi acasa in momentul in care lucrarea a luat sfarsit. Cu toate ca unele companii percep tarife suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au un program incarcat.

Cu toate acestea, sunt destul de putine problemele care pot fi remediate la resedinta clientului, si majoritatea defectiunilor vor necesita transportul la atelier, unde exista toate uneltele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul serviciilor

De fiecare data e bine sa faceti comparatii si sa solicitati estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de posibilitati. Fiti precauti cu companiile care solicita efectuarea platii de la inceput sau cu cei care sunt platiti cu ora. Cele mai multe companii din domeniu tarifeaza astazi in functie de specificul problemei, iar preturile vor fi de obicei prestabilite. In situatia in care va fi obligatoriu sa se cumpere diferite componente, costul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici o plata. Un tehnician sincer va spune daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (acest lucru are loc de obicei in situatia display-urilor sparte, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, intrebati specialistul de la firma de reparatii televizoare Calarasi daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Calarasi, reparatii televizoare.