Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,072 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Calarasi. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Calarasi – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Zavoiului nr. 3, Calarasi

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei nr. 397, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Trandafirilor, bl. D25, Calarasi

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de televizoare preferate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai comune probleme intalnite la un televizor sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea companiilor care repara aparate TV au in oferta de regula urmatoarele servicii: deplasare la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Calarasi

Daca televizorul Dvs se strica (si, din pacate se va intampla intr-o buna zi), este nevoie de un service care sa il depaneze. In continuare gasiti cateva informatii care sa va ajute in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din orasul Dvs pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunostintele pentru a crea o lista cu service-uri de calitate

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile care le-au fost acordate in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din orasul dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati scris o lista scurta cu companii, verificati feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste firme. Aceste informatii va pot furniza o idee despre priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai la indemana sa aveti un specialist de la firma de reparatii televizoare din Calarasi care sa se prezinte acasa la D-voastra si sa preia televizorul. Aceasta situatie va fereste de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de returul inapoi acasa in momentul in care lucrarea este terminata. Desi unele companii percep costuri mai mari pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au un program incarcat.

Din pacate, exista prea putine probleme ce pot fi remediate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica reparatia la atelier, acolo unde se gasesc toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful reparatiilor

De fiecare data e recomandat sa faceti comparatii si sa solicitati estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, moment in care scurtati lista de posibilitati. Fiti atenti cu firmele care pretind bani de la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Cele mai multe companii din acest domeniu solicita plata astazi in functie de specificul problemei, iar tarifele vor fi in general fixe. Daca totusi va fi obligatoriu sa se cumpere diverse componente, pretul acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici un cost. Un profesionist cinstit va indica daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta are loc de obicei in situatia display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, informati-va de la specialistul de la firma de reparatii televizoare Calarasi daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Calarasi, reparatii televizoare.