Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,474 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Calarasi. Pentru a intra mai usor si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Calarasi – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Zavoiului nr. 3, Calarasi

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei nr. 397, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Trandafirilor, bl. D25, Calarasi

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite defectiuni la televizoare sunt: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate atelierele care depaneaza aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Calarasi

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se va intampla la un moment dat), este nevoie de un service care sa il repare. Mai jos puteti gasi cateva sugestii care sa va asiste in a gasi un expert in reparatii televizoare din localitatea Dvs in care sa puteti avea incredere.

Formati o lista cu service-uri intreband cunoscutii

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati intocmit o evidenta restransa cu companii, cititi opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot oferi o idee despre priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai la indemana sa puteti contacta un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Calarasi care sa vina acasa la Dvs si sa preia televizorul. Aceasta situatie va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de returul inapoi cand interventia a fost finalizata. Desi unele firme cer taxe aditionale pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, exista prea putine probleme ce pot fi remediate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica reparatia la atelier, loc in care se afla toate uneltele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful serviciilor

De fiecare data e recomandat sa realizati comparatii si sa solicitati evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de optiuni. Fiti atenti cu atelierele care solicita plata de la inceput sau cu cei care sunt platiti cu ora. Majoritatea companiilor din acest sector taxeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi de obicei prestabilite. In situatia in care va fi necesar sa se cumpere diverse piese, valoarea acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un profesionist cinstit va mentioneaza daca este mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel defect (aceasta se intampla de obicei in cazul display-urilor sparte, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, intrebati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Calarasi daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Calarasi, reparatii televizoare.