In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu companii de reparatii televizoare Campia Turzii. Pentru a intra mai comod si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Campia Turzii – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente marci de televizoare cumparate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Orion, JVC, Vortex, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la un televizor sunt urmatoarele: nu porneste, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate atelierele care remediaza aparate TV ofera de obicei urmatoarele categorii de servicii: deplasare la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Campia Turzii

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se poate intampla la un moment dat), este nevoie de un service care sa il repare. In continuare puteti gasi cateva sugestii care sa va asiste in a gasi un specialist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va cunostintele pentru a crea o lista cu service-uri bune

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din localitatea dumneavoastra.

Cititi reviewurile fostilor clienti

In clipa in care ati scris o evidenta scurta cu companii, cititi opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste companii. Acest lucru va poate furniza un indiciu in legatura cu profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai la indemana sa aveti un specialist de la firma de reparatii televizoare din Campia Turzii care sa vina acasa la dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va scuteste de ambalarea televizorului, de mutatul lui prin oras, si de transportul inapoi la domiciliu cand interventia este terminata. Chiar daca unele ateliere cer tarife mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Din pacate, exista destul de putine problemele care pot fi reparate la resedinta clientului, si majoritatea defectiunilor vor necesita reparatia la service, unde se afla toate echipamentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Tariful serviciilor

Intotdeauna e indicat sa realizati comparatii si sa cereti evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de posibilitati. Fiti atenti cu firmele care pretind bani in avans sau cu cei care sunt platiti cu ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu tarifeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul problemei, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori fixe. In cazul in care va fi necesar sa se comande diferite componente, costul acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici un tarif. Un profesionist cinstit va mentioneaza daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel defect (acest lucru are loc de cele mai multe ori in situatia display-urilor sparte, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, chestionati specialistul de la firma de reparatii televizoare Campia Turzii daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.