In continuare puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Campia Turzii. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Campia Turzii – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de televizoare preferate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la televizoare sunt urmatoarele: nu porneste, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea firmelor care repara aparate TV au in oferta de obicei urmatoarele servicii: se deplaseaza la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Campia Turzii

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se va intampla candva), este nevoie de un specialist care sa il repare. In continuare sunt prezentate cateva sfaturi care sa va sprijine in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra de incredere.

Intrebati-va cunostintele pentru a crea o lista cu service-uri de top

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Verificati recenziile vechilor clienti

In momentul in care ati intocmit o lista scurta cu ateliere, consultati recenziile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot furniza o imagine in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai simplu sa apelatii la un specialist de la firma de reparatii televizoare din Campia Turzii care sa se prezinte acasa la dumneavoastra si sa preia televizorul. Un astfel de serviciu va fereste de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi atunci cand lucrarea este terminata. Chiar daca unele ateliere cer taxe mai mari pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au un program incarcat.

Pe de alta parte, sunt un numar redus de probleme care pot fi remediate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita reparatia la sediu, unde se afla toate uneltele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful interventilor

Intotdeauna e indicat sa efectuati comparatii si sa obtineti evaluari de pret de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de posibilitati. Fiti precauti cu atelierele care pretind plata in avans sau cu cei care taxeaza cu ora. Aproape toate companiile din domeniu solicita plata astazi in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. Daca totusi va fi necesar sa se comande diverse piese, pretul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un specialist sincer va spune daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (aceasta situatie este intalnita in general in cazul display-urilor crapate, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, chestionati expertul de la firma de reparatii televizoare Campia Turzii daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.