In continuare puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Campina. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Campina – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Nicolae Balcescu nr.45, Campina

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de televizoare preferate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la televizoare sunt: nu porneste, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate firmele care depaneaza aparate TV au in oferta de obicei urmatoarele servicii: deplasare la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Campina

Daca televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se va intampla la un moment dat), va fi nevoie de un specialist care sa il depaneze. Mai jos gasiti cateva sfaturi care sa va ajute in a localiza un profesionist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunostintele pentru a face o lista cu service-uri de calitate

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Consultati recenziile fostilor clienti

Dupa ce ati facut o lista scurta cu companii, cititi feedback-urile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot oferi un indiciu in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai usor sa puteti contacta un specialist de la firma de reparatii televizoare din Campina care sa se prezinte la domiciliul D-voastra si sa preia televizorul. Acest lucru va fereste de ambalarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de returul inapoi atunci cand reparatia este terminata. Chiar daca unele ateliere percep costuri mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda plina.

Cu toate acestea, exista destul de putine problemele ce pot fi reparate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica trimiterea la atelier, loc in care se afla toate uneltele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea reparatiilor

Intotdeauna e indicat sa faceti comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, moment in care scurtati lista de candidati. Fiti precauti cu firmele care pretind efectuarea platii de la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Aproape toate companiile din acest domeniu taxeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul defectiunii, iar preturile vor fi de obicei fixe. Daca totusi va fi obligatoriu sa se comande diferite componente, costul acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici un cost. Un profesionist onest va indica daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel defect (aceasta situatie se intampla in general in cazul display-urilor sparte, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, informati-va de la specialistul de la firma de reparatii televizoare Campina daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.