Pe aceasta pagina gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Campina. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Campina – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Nicolae Balcescu nr.45, Campina

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite defectiuni la un televizor sunt listate in continuare: nu porneste, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate firmele care repara aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Campina

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla candva), veti avea nevoie de un specialist care sa il depaneze. In continuare sunt prezentate cateva sfaturi care sa va asiste in a localiza un expert in reparatii televizoare din localitatea D-voastra de incredere.

Intrebati-va cunostintele pentru a crea o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati scris o evidenta restransa cu firme, cititi feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste firme. Aceste informatii va pot crea o imagine in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai simplu sa apelatii la un profesionist de la compania de reparatii televizoare din Campina care sa se prezinte acasa la D-voastra pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi in momentul in care interventia a luat sfarsit. Chiar daca unele firme percep costuri mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au un program incarcat.

Pe de alta parte, sunt un numar redus de probleme ce pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor presupune transportul la service, unde se gasesc toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Costul interventilor

Intotdeauna e recomandat sa efectuati comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de optiuni. Fiti atenti cu companiile care pretind bani de la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu taxeaza in zilele noastre in functie de specificul problemei, iar preturile vor fi de cele mai multe ori aceleasi. In situatia in care va fi nevoie sa se cumpere alte elemente, costul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici un cost. Un specialist cinstit va indica daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel vechi (aceasta situatie este intalnita de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, informati-va de la expertul de la compania de reparatii televizoare Campina daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.