In continuare puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Campulung. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Campulung – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Negru Voda, nr.208, Campulung Muscel

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente marci de televizoare preferate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Orion, JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, High Definition, Full HD, Plasma, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un televizor sunt listate in continuare: nu porneste, nu mai are imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe companii care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: deplasare la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Campulung

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire se va intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un specialist care sa il depaneze. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva sfaturi care sa va ajute in a gasi un specialist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra de incredere.

Apelati la cunostintele d-voastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Consultati parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati scris o evidenta restransa cu companii, consultati feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste ateliere. Acest lucru va poate crea un indiciu in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai simplu sa aveti un specialist de la firma de reparatii televizoare din Campulung care sa se prezinte la domiciliul Dvs pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de returul inapoi acasa atunci cand reparatia a luat sfarsit. Chiar daca unele companii solicita taxe aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, sunt un numar redus de probleme ce pot fi remediate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor implica transportul la atelier, acolo unde exista toate uneltele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul serviciilor

Mereu e recomandat sa faceti comparatii si sa cereti evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, moment in care restrangeti lista de candidati. Fiti atenti cu companiile care cer bani de la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Cele mai multe companii din acest domeniu tarifeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi de obicei aceleasi. In cazul in care va fi obligatoriu sa se cumpere diferite elemente, pretul acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un specialist cinstit va indica daca este mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel pe care il aveti (acest lucru se intampla de obicei in cazul display-urilor sparte, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, informati-va de la tehnicianul de la firma de reparatii televizoare Campulung daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.