In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu firme de reparatii televizoare Campulung. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Campulung – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Negru Voda, nr.208, Campulung Muscel

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune probleme intalnite la un televizor sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe firme care repara aparate TV ofera de obicei urmatoarele servicii: se deplaseaza la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Campulung

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire se va intampla intr-o buna zi), va fi nevoie de un specialist care sa il repare. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva sfaturi care sa va ajute in a descoperi un expert in reparatii televizoare din orasul D-voastra pe care sa va bazati.

Gasiti o lista cu ateliere intreband cunoscutii

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati facut o lista restransa cu ateliere, verificati feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste firme. Acest lucru va poate furniza o idee in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai simplu sa puteti contacta un profesionist de la compania de reparatii televizoare din Campulung care sa vina la resedinta Dvs pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin oras, si de adusul inapoi acasa atunci cand lucrarea a fost finalizata. Chiar daca unele firme solicita tarife suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au o agenda plina.

Cu toate acestea, exista un numar redus de probleme care pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica transportul la atelier, unde se gasesc toate echipamentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Costul reparatiilor

Intotdeauna e recomandat sa faceti comparatii si sa solicitati evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de posibilitati. Aveti grija cu companiile care pretind bani la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu solicita plata in ultima perioada in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi de cele mai multe ori aceleasi. Daca totusi va fi nevoie sa se cumpere diferite piese, valoarea acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un tehnician onest va indica daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel defect (aceasta se intampla de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, informati-va de la tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Campulung daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.