Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Caracal. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Caracal – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente probleme intalnite la televizoare sunt: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate firmele care repara aparate TV ofera de regula urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Caracal

Daca televizorul Dvs se strica (si, din nefericire acest lucru se intampla la un moment dat), este nevoie de un service care sa il depaneze. Mai jos puteti gasi cateva informatii care sa va ajute in a localiza un specialist in reparatii televizoare din orasul Dvs de incredere.

Intrebati-va cunoscutii pentru a crea o lista cu service-uri bune

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati facut o lista restransa cu ateliere, verificati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste companii. Aceste informatii va pot crea o imagine in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

In general este mai simplu sa aveti un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Caracal care sa se deplaseze la domiciliul dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Acest lucru va fereste de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de adusul inapoi la domiciliu atunci cand interventia este terminata. Desi unele firme cer tarife suplimentare pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au un program incarcat.

Pe de alta parte, sunt un numar redus de probleme ce pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor presupune reparatia la atelier, loc in care se gasesc toate echipamentele necesare reparatiilor necesare.

Tariful interventilor

Intotdeauna e recomandat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de optiuni. Fiti atenti cu companiile care cer bani de la inceput sau cu cei care sunt platiti cu ora. Aproape toate companiile din acest domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul defectiunii, iar preturile vor fi de obicei aceleasi. Daca totusi va fi obligatoriu sa se cumpere diferite elemente, pretul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un tehnician cinstit va mentioneaza daca este mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel vechi (acest lucru are loc de obicei in cazul display-urilor sparte, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, chestionati tehnicianul de la firma de reparatii televizoare Caracal daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.