In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Caracal. Pentru a intra mai usor si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Caracal – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, nu mai are imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea firmelor care repara aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarele servicii: deplasare la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Caracal

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se poate intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un service care sa il depaneze. Mai jos puteti gasi cateva sfaturi care sa va asiste in a descoperi un expert in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra pe care sa va bazati.

Gasiti o lista cu ateliere intreband pe cei apropiati

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Verificati recenziile fostilor clienti

In momentul in care ati intocmit o evidenta scurta cu ateliere, verificati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste ateliere. Acest lucru va poate oferi o idee in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai usor sa puteti contacta un specialist de la firma de reparatii televizoare din Caracal care sa se deplaseze la domiciliul Dvs pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de ambalarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de returul inapoi in momentul in care reparatia este terminata. Desi unele companii percep costuri mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru clientii care au un program incarcat.

Din pacate, sunt prea putine probleme care pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor presupune transportul la atelier, unde se gasesc toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Costul serviciilor

De fiecare data e indicat sa faceti comparatii si sa solicitati estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de posibilitati. Fiti atenti cu firmele care solicita efectuarea platii la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Cele mai multe companii din acest sector taxeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. Daca totusi va fi necesar sa se achizitioneze alte piese, valoarea acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici o plata. Un specialist cinstit va mentioneaza daca este mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel pe care il aveti (aceasta are loc in general atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, intrebati expertul de la firma de reparatii televizoare Caracal daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.