In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Caransebes. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Caransebes – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Horea 14, Caransebes

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune defectiuni la un televizor sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu primeste curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea atelierelor care remediaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: deplasare la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Caransebes

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se poate intampla intr-o buna zi), este nevoie de un atelier care sa il depaneze. Mai jos puteti gasi cateva informatii care sa va asiste in a localiza un expert in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra de incredere.

Formati o lista cu ateliere intreband cunoscutii

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati intocmit o lista scurta cu companii, verificati opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste firme. Acest lucru va poate furniza un indiciu in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

In general este mai simplu sa puteti contacta un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Caransebes care sa se prezinte acasa la D-voastra pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va salveaza de impachetarea televizorului, de dusul lui prin oras, si de returul inapoi atunci cand lucrarea a luat sfarsit. Chiar daca unele companii solicita taxe aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru persoanele ce au o agenda plina.

Cu toate acestea, exista un numar redus de probleme ce pot fi remediate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor presupune transportul la atelier, loc in care exista toate instrumentele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Tariful serviciilor

Intotdeauna e indicat sa faceti comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de optiuni. Fiti precauti cu companiile care solicita plata de la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Aproape toate companiile din acest domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi de obicei aceleasi. In cazul in care va fi obligatoriu sa se cumpere diverse componente, valoarea acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor percepe nici un cost. Un specialist cinstit va indica daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel pe care il aveti (acest lucru se intampla de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, informati-va de la specialistul de la compania de reparatii televizoare Caransebes daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.