In continuare puteti gasi o lista cu companii de reparatii televizoare Caransebes. Pentru a intra mai comod si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Caransebes – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Horea 14, Caransebes

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un televizor sunt urmatoarele: nu porneste, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu mai are curent, programele nu se memoreaza, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe companii care depaneaza aparate TV ofera de obicei urmatoarele categorii de servicii: deplasare la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Caransebes

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din pacate se va intampla candva), va fi nevoie de un service care sa il depaneze. Mai jos puteti gasi cateva sfaturi care sa va asiste in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra pe care sa va bazati.

Apelati la apropiatii Dvs pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din orasul dumneavoastra.

Verificati reviewurile vechilor clienti

In momentul in care ati scris o evidenta initiala cu companii, verificati recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste companii. Aceste informatii va pot oferi un indiciu in legatura cu competenta lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai la indemana sa aveti un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Caransebes care sa se deplaseze la domiciliul D-voastra si sa preia televizorul. Aceasta situatie va salveaza de ambalarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de transportul inapoi acasa cand lucrarea este terminata. Desi unele companii cer costuri aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au o agenda plina.

Din pacate, sunt prea putine probleme ce pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor presupune transportul la service, loc in care se afla toate uneltele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful serviciilor

De fiecare data e indicat sa efectuati comparatii si sa solicitati estimari ale costului de la mai multe companii de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de candidati. Aveti grija cu firmele care solicita plata de la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Cele mai multe companii din domeniu taxeaza in zilele noastre in functie de specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori fixe. In situatia in care va fi nevoie sa se cumpere diferite componente, pretul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici un cost. Un specialist onest va spune daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel defect (aceasta situatie are loc de obicei in situatia display-urilor crapate, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, intrebati specialistul de la compania de reparatii televizoare Caransebes daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.