In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Carei. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Carei – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de televizoare preferate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente probleme intalnite la un televizor sunt: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu raman memorate, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate firmele care remediaza aparate TV ofera de regula urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi pentru a alege un service de reparatii televizoare in Carei

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se va intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un specialist care sa il repare. In cele ce urmeaza gasiti cateva sfaturi care sa va sprijine in a gasi un specialist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va cunostintele pentru a realiza o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati scris o lista initiala cu companii, consultati feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste ateliere. Acest lucru va poate oferi o idee in legatura cu profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai la indemana sa aveti un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Carei care sa se prezinte la domiciliul D-voastra pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de ambalarea televizorului, de dusul lui prin oras, si de returul inapoi acasa atunci cand lucrarea a luat sfarsit. Desi unele ateliere percep taxe mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru persoanele ce au un program incarcat.

Cu toate acestea, sunt destul de putine problemele care pot fi rezolvate la resedinta clientului, si majoritatea defectiunilor vor necesita reparatia la service, unde exista toate instrumentele pentru realizarea diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea reparatiilor

De fiecare data e bine sa realizati comparatii si sa obtineti estimari ale costului de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de candidati. Fiti atenti cu companiile care pretind efectuarea platii in avans sau cu cei care sunt platiti la ora. Majoritatea companiilor din domeniu tarifeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi in general prestabilite. Daca totusi va fi obligatoriu sa se cumpere alte componente, valoarea acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un cost. Un specialist cinstit va indica daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (aceasta se intampla de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, intrebati specialistul de la compania de reparatii televizoare Carei daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.