In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu companii de reparatii televizoare Carei. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Carei – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente firme de aparate TV cumparate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite defectiuni la un televizor sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe companii care depaneaza aparate TV ofera de regula urmatoarele categorii de servicii: deplasare la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Carei

Daca televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire acest lucru se intampla candva), veti avea nevoie de un service care sa il depaneze. In continuare sunt prezentate cateva sugestii care sa va sprijine in a identifica un specialist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunostintele pentru a realiza o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Verificati recenziile fostilor clienti

In clipa in care ati intocmit o lista scurta cu firme, verificati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste companii. Acest lucru va poate crea o imagine in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa puteti contacta un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Carei care sa se prezinte la domiciliul Dvs si sa preia televizorul. Un astfel de serviciu va fereste de ambalarea televizorului, de mutatul lui prin oras, si de returul inapoi atunci cand interventia a luat sfarsit. Desi unele ateliere solicita taxe suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au o agenda plina.

Cu toate acestea, exista prea putine probleme ce pot fi remediate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita reparatia la sediu, unde exista toate echipamentele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Valoarea reparatiilor

Mereu e bine sa faceti comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe companii de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de candidati. Fiti atenti cu companiile care pretind efectuarea platii de la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Aproape toate companiile din acest sector solicita plata astazi in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi in general aceleasi. In cazul in care va fi obligatoriu sa se comande alte piese, valoarea acestora va fi adaugata in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici o plata. Un tehnician onest va mentioneaza daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (acest lucru se intampla in general in situatia display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, intrebati tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Carei daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.