In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu companii de reparatii televizoare Cernavoda. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Cernavoda – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de televizoare cumparate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la un televizor sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu primeste curent, programele nu raman memorate, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate firmele care remediaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: deplasare la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Cernavoda

Daca televizorul Dvs se strica (si, din nefericire acest lucru se intampla la un moment dat), va fi nevoie de un specialist care sa il repare. In continuare puteti gasi cateva sfaturi care sa va sprijine in a gasi un specialist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Gasiti o lista cu firme de depanare intreband cunoscutii

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati intocmit o lista scurta cu firme, consultati feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste companii. Acest lucru va poate furniza un indiciu in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai usor sa puteti contacta un specialist de la firma de reparatii televizoare din Cernavoda care sa se prezinte la domiciliul Dvs pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de returul inapoi la domiciliu cand lucrarea a luat sfarsit. Desi unele firme cer tarife mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru clientii care au o agenda plina.

Cu toate acestea, exista prea putine probleme care pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita reparatia la service, loc in care se gasesc toate instrumentele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful reparatiilor

Intotdeauna e recomandat sa realizati comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de optiuni. Fiti precauti cu firmele care pretind efectuarea platii de la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Cele mai multe companii din acest domeniu tarifeaza in ultima perioada in functie de specificul problemei, iar preturile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. In situatia in care va fi nevoie sa se cumpere alte piese, costul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici o plata. Un specialist sincer va spune daca este mai ieftin sa luati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (acest lucru are loc de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, intrebati specialistul de la compania de reparatii televizoare Cernavoda daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.