Pe aceasta pagina gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Cernavoda. Pentru a intra mai usor si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Cernavoda – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de televizoare cumparate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai comune defectiuni la un aparat TV sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe firme care depaneaza aparate TV au in oferta de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Cernavoda

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se poate intampla candva), va fi nevoie de un service care sa il repare. Mai jos gasiti cateva informatii care sa va ajute in a localiza un expert in reparatii televizoare din localitatea Dvs pe care sa va bazati.

Apelati la cunostintele d-voastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati facut o evidenta restransa cu firme, verificati feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste ateliere. Acest lucru va poate oferi un indiciu in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai usor sa aveti un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Cernavoda care sa se prezinte la domiciliul Dvs si sa preia televizorul. Un astfel de serviciu va salveaza de ambalarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi acasa cand interventia a fost finalizata. Desi unele companii solicita taxe aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru persoanele ce au o agenda plina.

Cu toate acestea, sunt destul de putine problemele ce pot fi remediate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor implica trimiterea la service, loc in care exista toate instrumentele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea serviciilor

De fiecare data e bine sa faceti comparatii si sa solicitati estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de posibilitati. Fiti atenti cu companiile care solicita bani in avans sau cu cei care sunt platiti la ora. Aproape toate companiile din acest domeniu tarifeaza in ultima perioada in functie de specificul defectiunii, iar preturile vor fi in general fixe. In situatia in care va fi obligatoriu sa se cumpere diferite componente, valoarea acestora va fi adaugata in pretul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici un tarif. Un tehnician onest va spune daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel defect (aceasta situatie se intampla in general in cazul display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, chestionati expertul de la compania de reparatii televizoare Cernavoda daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.