Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,166 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Cluj Napoca. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Cluj Napoca – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Turzii nr. 231-233, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Paraului nr. 2B, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Ilie Macelaru nr. 26, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, High Definition, Full HD, Plasma, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite probleme intalnite la televizoare sunt: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu mai are curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe ateliere care depaneaza aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: deplasare la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Cluj Napoca

Daca televizorul Dvs se strica (si, din nefericire se poate intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un atelier care sa il repare. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva informatii care sa va ajute in a gasi un profesionist in reparatii televizoare din orasul Dvs de incredere.

Gasiti o lista cu service-uri intreband pe cei apropiati

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati intocmit o evidenta initiala cu ateliere, verificati feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste ateliere. Acest lucru va poate oferi un indiciu in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai simplu sa apelatii la un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Cluj Napoca care sa vina la resedinta dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va fereste de ambalarea televizorului, de mutatul lui prin oras, si de returul inapoi la domiciliu cand lucrarea a luat sfarsit. Chiar daca unele companii cer tarife mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru clientii care au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, sunt destul de putine problemele care pot fi remediate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor implica trimiterea la service, loc in care se gasesc toate uneltele pentru realizarea diagnosticarii si reparatiei.

Costul serviciilor

Intotdeauna e indicat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe companii de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de optiuni. Fiti atenti cu firmele care cer efectuarea platii la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu tarifeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul problemei, iar preturile vor fi in general prestabilite. Daca totusi va fi nevoie sa se cumpere diverse elemente, valoarea acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un specialist sincer va indica daca este mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (acest lucru se intampla in general in cazul display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, informati-va de la specialistul de la compania de reparatii televizoare Cluj Napoca daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Cluj, reparatii televizoare.