Aceasta pagina a fost vizualizata de 7,983 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti consulta o lista cu firme de reparatii televizoare Cluj Napoca. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Cluj Napoca – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Turzii nr. 231-233, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Paraului nr. 2B, Cluj-Napoca

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Ilie Macelaru nr. 26, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de aparate TV preferate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai frecvente probleme intalnite la un aparat TV sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe ateliere care remediaza aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarele servicii: deplasare la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Cluj Napoca

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din pacate se poate intampla la un moment dat), este nevoie de un atelier care sa il repare. In cele ce urmeaza gasiti cateva sfaturi care sa va asiste in a gasi un expert in reparatii televizoare din orasul D-voastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunoscutii pentru a face o lista cu service-uri de calitate

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

Dupa ce ati facut o lista initiala cu companii, verificati feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste companii. Aceste informatii va pot crea o idee despre competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai simplu sa aveti un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Cluj Napoca care sa se prezinte la resedinta dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va fereste de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin oras, si de adusul inapoi la domiciliu cand reparatia a luat sfarsit. Cu toate ca unele companii solicita taxe mai mari pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, sunt prea putine probleme care pot fi remediate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita trimiterea la atelier, unde exista toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea reparatiilor necesare.

Costul interventilor

Mereu e indicat sa efectuati comparatii si sa obtineti estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de candidati. Fiti atenti cu companiile care cer plata in avans sau cu cei care taxeaza cu ora. Majoritatea companiilor din acest sector solicita plata astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de obicei aceleasi. In situatia in care va fi necesar sa se achizitioneze diverse piese, pretul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un profesionist cinstit va mentioneaza daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel pe care il aveti (acest lucru este intalnita in general atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, intrebati specialistul de la compania de reparatii televizoare Cluj Napoca daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Cluj, reparatii televizoare.