Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,490 ori [din 21 martie 2020]

In continuare gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Cluj Napoca. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Cluj Napoca – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Turzii nr. 231-233, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Paraului nr. 2B, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Ilie Macelaru nr. 26, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de aparate TV preferate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un televizor sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe ateliere care remediaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarele categorii de servicii: deplasare la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Cluj Napoca

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se va intampla la un moment dat), va fi nevoie de un service care sa il repare. In continuare sunt prezentate cateva informatii care sa va asiste in a identifica un specialist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra pe care sa va bazati.

Formati o lista cu ateliere intreband cunostintele

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor experti in legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Consultati reviewurile vechilor clienti

In clipa in care ati facut o evidenta initiala cu companii, consultati opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste firme. Aceste informatii va pot oferi o idee in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai la indemana sa apelatii la un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Cluj Napoca care sa se deplaseze acasa la Dvs si sa preia televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi atunci cand reparatia a fost finalizata. Desi unele companii solicita tarife suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru persoanele ce au o agenda plina.

Cu toate acestea, exista un numar redus de probleme ce pot fi reparate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica transportul la sediu, acolo unde se afla toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea reparatiilor

Mereu e indicat sa faceti comparatii si sa solicitati estimari ale costului din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de optiuni. Fiti atenti cu companiile care pretind efectuarea platii la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Majoritatea companiilor din acest sector solicita plata in ultima perioada in directa legatura cu specificul problemei, iar preturile vor fi de obicei fixe. In situatia in care va fi obligatoriu sa se achizitioneze alte piese, valoarea acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un profesionist sincer va mentioneaza daca este mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (aceasta are loc de obicei in situatia display-urilor crapate, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, intrebati specialistul de la compania de reparatii televizoare Cluj Napoca daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Cluj, reparatii televizoare.