Aceasta pagina a fost vizualizata de 6,886 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Cluj Napoca. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Cluj Napoca – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Turzii nr. 231-233, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Paraului nr. 2B, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Ilie Macelaru nr. 26, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente defectiuni la televizoare sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea atelierelor care remediaza aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Cluj Napoca

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire acest lucru se intampla la un moment dat), va fi nevoie de un atelier care sa il depaneze. In continuare gasiti cateva sugestii care sa va asiste in a localiza un specialist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Apelati la apropiatii d-voastra pentru a descoperi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile care le-au fost acordate recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Consultati recenziile fostilor clienti

Dupa ce ati intocmit o lista scurta cu firme, consultati recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste firme. Aceste informatii va pot oferi o imagine despre competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai usor sa puteti contacta un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Cluj Napoca care sa se prezinte la resedinta dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi cand interventia a fost finalizata. Cu toate ca unele ateliere cer tarife aditionale pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au o agenda plina.

Cu toate acestea, sunt destul de putine problemele care pot fi remediate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica trimiterea la sediu, loc in care exista toate instrumentele necesare reparatiilor necesare.

Valoarea interventilor

De fiecare data e bine sa realizati comparatii si sa solicitati estimari ale costului din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de optiuni. Fiti precauti cu firmele care cer efectuarea platii in avans sau cu cei care taxeaza cu ora. Cele mai multe companii din acest domeniu solicita plata in ultima perioada in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi de cele mai multe ori fixe. In situatia in care va fi obligatoriu sa se achizitioneze diferite elemente, costul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un profesionist cinstit va indica daca este mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel defect (aceasta situatie este intalnita in general atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, intrebati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Cluj Napoca daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Cluj, reparatii televizoare.