Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,419 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Cluj Napoca. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Cluj Napoca – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Turzii nr. 231-233, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Paraului nr. 2B, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Ilie Macelaru nr. 26, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de televizoare preferate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe companii care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: deplasare la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Cluj Napoca

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se poate intampla intr-o buna zi), este nevoie de un specialist care sa il repare. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva informatii care sa va asiste in a localiza un profesionist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra de incredere.

Intrebati-va cunoscutii pentru a realiza o lista cu service-uri bune

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati scris o lista initiala cu firme, verificati feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste companii. Acest lucru va poate crea o imagine in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Transport la domiciliu

In general este mai usor sa apelatii la un tehnician de la atelierul de reparatii televizoare din Cluj Napoca care sa se prezinte la resedinta dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Acest lucru va fereste de ambalarea televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi la domiciliu atunci cand lucrarea a luat sfarsit. Chiar daca unele ateliere percep costuri mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda incarcata.

Din pacate, sunt destul de putine problemele ce pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor necesita trimiterea la atelier, unde se gasesc toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul reparatiilor

Mereu e recomandat sa efectuati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe companii de reparatii televizoare, moment in care scurtati lista de optiuni. Aveti grija cu companiile care solicita bani la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Aproape toate companiile din domeniu solicita plata in ultima perioada in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi de obicei fixe. In situatia in care va fi nevoie sa se cumpere diverse elemente, pretul acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici un tarif. Un tehnician onest va spune daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel defect (aceasta situatie se intampla de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, informati-va de la specialistul de la compania de reparatii televizoare Cluj Napoca daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Cluj, reparatii televizoare.