Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,155 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu companii de reparatii televizoare Constanta. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Constanta – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Soveja nr. 98, Constanta

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Tomis nr. 221, Constanta

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Bucuresti nr. 26A, Constanta

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de televizoare achizitionate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente probleme intalnite la televizoare sunt: nu se mai aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe companii care depaneaza aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarele servicii: se deplaseaza la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Constanta

Daca televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se poate intampla candva), veti avea nevoie de un atelier care sa il depaneze. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva informatii care sa va asiste in a localiza un profesionist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Formati o lista cu service-uri intreband pe cei apropiati

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati scris o lista scurta cu ateliere, consultati feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot crea o idee despre profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai la indemana sa apelatii la un specialist de la firma de reparatii televizoare din Constanta care sa se prezinte la domiciliul D-voastra pentru a prelua televizorul. Acest lucru va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi la domiciliu atunci cand reparatia a luat sfarsit. Cu toate ca unele firme solicita taxe suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda plina.

Din pacate, sunt destul de putine problemele care pot fi rezolvate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune transportul la sediu, acolo unde exista toate echipamentele pentru realizarea diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea reparatiilor

Mereu e indicat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de optiuni. Aveti grija cu companiile care cer plata in avans sau cu cei care taxeaza la ora. Aproape toate companiile din domeniu taxeaza in zilele noastre in functie de specificul problemei, iar preturile vor fi de cele mai multe ori fixe. Daca totusi va fi necesar sa se comande diferite componente, costul acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un cost. Un specialist cinstit va indica daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (aceasta se intampla in general atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, chestionati specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Constanta daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Constanta, reparatii televizoare.