Aceasta pagina a fost vizualizata de 7,085 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Constanta. Pentru a intra mai usor si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Constanta – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Soveja nr. 98, Constanta

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Tomis nr. 221, Constanta

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Bucuresti nr. 26A, Constanta

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de televizoare preferate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite defectiuni la un televizor sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea firmelor care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarele servicii: deplasare la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Constanta

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla intr-o buna zi), este nevoie de un atelier care sa il repare. In continuare sunt prezentate cateva sugestii care sa va sprijine in a localiza un expert in reparatii televizoare din localitatea Dvs in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va apropiatii pentru a face o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in ceea ce priveste serviciile care le-au fost acordate in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Cititi recenziile fostilor clienti

In momentul in care ati scris o lista scurta cu companii, verificati opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi o imagine despre priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai la indemana sa aveti un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Constanta care sa vina acasa la dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Acest lucru va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi cand reparatia a fost finalizata. Chiar daca unele companii percep tarife mai mari pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda incarcata.

Din pacate, sunt un numar redus de probleme ce pot fi remediate la domiciliul clientilor, si majoritatea defectiunilor vor implica reparatia la atelier, unde se gasesc toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Tariful serviciilor

Intotdeauna e bine sa faceti comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, moment in care scurtati lista de posibilitati. Aveti grija cu firmele care solicita bani la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Aproape toate companiile din domeniu tarifeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de obicei prestabilite. In situatia in care va fi nevoie sa se achizitioneze diferite piese, pretul acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici un cost. Un specialist onest va mentioneaza daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel vechi (aceasta situatie este intalnita de cele mai multe ori in cazul display-urilor sparte, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, chestionati specialistul de la compania de reparatii televizoare Constanta daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Constanta, reparatii televizoare.