Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,977 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti gasi o lista cu companii de reparatii televizoare Constanta. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Constanta – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Soveja nr. 98, Constanta

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Tomis nr. 221, Constanta

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Bucuresti nr. 26A, Constanta

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt urmatoarele: nu porneste, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea atelierelor care remediaza aparate TV au in oferta de obicei urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Constanta

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire acest lucru se intampla la un moment dat), este nevoie de un service care sa il depaneze. Mai jos sunt prezentate cateva sfaturi care sa va sprijine in a localiza un expert in reparatii televizoare din localitatea D-voastra de incredere.

Intrebati-va cunostintele pentru a crea o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor experti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Verificati reviewurile vechilor clienti

In clipa in care ati scris o lista initiala cu firme, consultati recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste firme. Aceste informatii va pot oferi o idee despre priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai simplu sa puteti contacta un tehnician de la atelierul de reparatii televizoare din Constanta care sa vina la domiciliul dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va scuteste de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin oras, si de transportul inapoi in momentul in care lucrarea este terminata. Cu toate ca unele firme cer tarife suplimentare pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au o agenda plina.

Cu toate acestea, sunt un numar redus de probleme ce pot fi rezolvate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor implica trimiterea la service, loc in care exista toate uneltele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Costul interventilor

De fiecare data e bine sa efectuati comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, moment in care scurtati lista de optiuni. Fiti precauti cu firmele care solicita bani in avans sau cu cei care solicita tarife cu ora. Cele mai multe companii din acest domeniu solicita plata in zilele noastre in functie de specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de obicei fixe. Daca totusi va fi nevoie sa se cumpere diverse elemente, costul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici un cost. Un profesionist onest va indica daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel pe care il aveti (aceasta are loc de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, chestionati expertul de la compania de reparatii televizoare Constanta daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Constanta, reparatii televizoare.