Aceasta pagina a fost vizualizata de 7,745 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Craiova. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Craiova – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Carol 1 nr. 101, Craiova

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. N. Titulescu nr. 35A, Craiova

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Brazda lui Novac nr. 56, Craiova

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente firme de aparate TV achizitionate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate companiile care remediaza aparate TV au in oferta de regula urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri pentru a alege un service de reparatii televizoare in Craiova

Daca televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se va intampla candva), este nevoie de un service care sa il depaneze. In continuare puteti gasi cateva sfaturi care sa va asiste in a identifica un expert in reparatii televizoare din orasul D-voastra pe care sa va bazati.

Apelati la cunoscutii dumneavoastra pentru a descoperi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati facut o lista initiala cu companii, consultati recenziile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste ateliere. Acest lucru va poate oferi un indiciu despre profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai la indemana sa aveti un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Craiova care sa se deplaseze acasa la dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va scuteste de ambalarea televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de returul inapoi acasa cand lucrarea a luat sfarsit. Cu toate ca unele ateliere solicita tarife mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, exista un numar redus de probleme ce pot fi rezolvate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor presupune trimiterea la atelier, loc in care exista toate uneltele necesare reparatiilor necesare.

Pretul serviciilor

Intotdeauna e bine sa faceti comparatii si sa solicitati estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, moment in care scurtati lista de posibilitati. Fiti atenti cu firmele care pretind efectuarea platii la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Aproape toate companiile din acest domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi de cele mai multe ori aceleasi. Daca totusi va fi nevoie sa se achizitioneze alte elemente, valoarea acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un specialist sincer va mentioneaza daca este mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel defect (aceasta este intalnita de obicei in situatia display-urilor sparte, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, informati-va de la specialistul de la firma de reparatii televizoare Craiova daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Craiova, reparatii televizoare.