Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,208 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Craiova. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Craiova – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Carol 1 nr. 101, Craiova

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. N. Titulescu nr. 35A, Craiova

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Brazda lui Novac nr. 56, Craiova

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate companiile care depaneaza aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: deplasare la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Craiova

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se poate intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un atelier care sa il depaneze. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva sugestii care sa va asiste in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din orasul D-voastra pe care sa va bazati.

Apelati la cunoscutii dumneavoastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati intocmit o evidenta scurta cu firme, consultati opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot furniza un indiciu in legatura cu competenta lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai usor sa apelatii la un tehnician de la atelierul de reparatii televizoare din Craiova care sa se prezinte la domiciliul D-voastra pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va salveaza de impachetarea televizorului, de dusul lui prin oras, si de adusul inapoi la domiciliu cand interventia a luat sfarsit. Chiar daca unele firme cer taxe mai mari pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, sunt prea putine probleme care pot fi reparate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica reparatia la service, acolo unde se afla toate echipamentele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Valoarea reparatiilor

Mereu e bine sa faceti comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de optiuni. Aveti grija cu atelierele care pretind plata de la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu solicita plata in ultima perioada in functie de specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi in general prestabilite. In situatia in care va fi nevoie sa se cumpere diverse piese, valoarea acestora va fi adaugata in pretul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un specialist cinstit va spune daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel vechi (acest lucru se intampla de obicei in cazul display-urilor sparte, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, intrebati expertul de la firma de reparatii televizoare Craiova daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Craiova, reparatii televizoare.