Aceasta pagina a fost vizualizata de 6,494 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Craiova. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Craiova – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Carol 1 nr. 101, Craiova

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. N. Titulescu nr. 35A, Craiova

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Brazda lui Novac nr. 56, Craiova

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de aparate TV achizitionate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite probleme intalnite la un televizor sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea firmelor care depaneaza aparate TV ofera de regula urmatoarele servicii: deplasare la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Craiova

Atunci cand televizorul Dvs se strica (si, din pacate se poate intampla candva), va fi nevoie de un specialist care sa il depaneze. In cele ce urmeaza gasiti cateva sfaturi care sa va ajute in a identifica un specialist in reparatii televizoare din localitatea Dvs de incredere.

Apelati la cunostintele Dvs pentru a descoperi cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din localitatea dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati scris o evidenta initiala cu ateliere, verificati opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste ateliere. Acest lucru va poate oferi o imagine despre profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa puteti contacta un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Craiova care sa se prezinte la domiciliul Dvs pentru a ridica televizorul. Acest lucru va scapa de pregatirea pentru transport a televizorului, de dusul lui prin oras, si de transportul inapoi in momentul in care reparatia este terminata. Cu toate ca unele ateliere percep costuri suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au o agenda incarcata.

Din pacate, sunt un numar redus de probleme care pot fi rezolvate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor presupune reparatia la service, loc in care se gasesc toate instrumentele pentru realizarea diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea interventilor

De fiecare data e recomandat sa realizati comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de posibilitati. Aveti grija cu companiile care cer efectuarea platii la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu solicita plata astazi in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi de obicei aceleasi. Daca totusi va fi obligatoriu sa se cumpere alte elemente, costul acestora se va regasi in pretul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici o plata. Un profesionist cinstit va mentioneaza daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta situatie are loc de obicei in cazul display-urilor sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, informati-va de la tehnicianul de la firma de reparatii televizoare Craiova daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Craiova, reparatii televizoare.