Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Cugir. Pentru a intra mai comod si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Cugir – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Constructorului nr.8, ap.4, Cugir

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente firme de televizoare cumparate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite probleme intalnite la televizoare sunt urmatoarele: nu porneste, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe ateliere care repara aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarele servicii: deplasare la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Cugir

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se va intampla la un moment dat), va fi nevoie de un atelier care sa il depaneze. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva sugestii care sa va ajute in a localiza un specialist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Descoperiti o lista cu ateliere intreband cunostintele

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Verificati recenziile vechilor clienti

In momentul in care ati intocmit o evidenta initiala cu firme, cititi opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste companii. Aceste informatii va pot crea o idee in legatura cu competenta lor in domeniu.

Transport la domiciliu

In general este mai usor sa puteti contacta un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Cugir care sa vina la resedinta dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va scuteste de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin oras, si de adusul inapoi acasa in momentul in care lucrarea a luat sfarsit. Cu toate ca unele firme solicita taxe suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au un program incarcat.

Pe de alta parte, sunt un numar redus de probleme ce pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor presupune reparatia la sediu, acolo unde se gasesc toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful reparatiilor

De fiecare data e indicat sa faceti comparatii si sa cereti evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de posibilitati. Aveti grija cu atelierele care cer bani in avans sau cu cei care solicita tarife la ora. Cele mai multe companii din acest sector taxeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. Daca totusi va fi nevoie sa se achizitioneze diverse componente, costul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un specialist sincer va mentioneaza daca este mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta situatie are loc de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, intrebati tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Cugir daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.