In continuare puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Cugir. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Cugir – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Constructorului nr.8, ap.4, Cugir

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente firme de aparate TV achizitionate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la un televizor sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea companiilor care depaneaza aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarele servicii: se deplaseaza la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Cugir

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se va intampla candva), va fi nevoie de un atelier care sa il depaneze. Mai jos sunt prezentate cateva sugestii care sa va ajute in a gasi un expert in reparatii televizoare din orasul Dvs de incredere.

Intrebati-va cunoscutii pentru a realiza o lista cu service-uri de top

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Consultati parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati scris o lista restransa cu ateliere, cititi feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot crea o imagine despre competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai usor sa apelatii la un profesionist de la compania de reparatii televizoare din Cugir care sa vina la resedinta dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de returul inapoi acasa in momentul in care interventia este terminata. Chiar daca unele ateliere solicita costuri aditionale pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru persoanele ce au un program incarcat.

Din pacate, sunt prea putine probleme ce pot fi rezolvate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita reparatia la sediu, acolo unde se gasesc toate echipamentele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Costul serviciilor

Intotdeauna e recomandat sa faceti comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de candidati. Fiti atenti cu atelierele care pretind bani in avans sau cu cei care taxeaza la ora. Cele mai multe companii din acest domeniu solicita plata in ultima perioada in functie de specificul problemei, iar preturile vor fi in general aceleasi. Daca totusi va fi necesar sa se achizitioneze diferite elemente, valoarea acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un profesionist cinstit va indica daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel vechi (aceasta situatie are loc in general in situatia display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, informati-va de la tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Cugir daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.