Pe aceasta pagina gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Curtea de Arges. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Curtea de Arges – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente marci de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la un televizor sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea firmelor care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Curtea de Arges

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se poate intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un specialist care sa il depaneze. Mai jos puteti gasi cateva sugestii care sa va asiste in a localiza un specialist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va cunoscutii pentru a realiza o lista cu service-uri de calitate

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile care le-au fost acordate in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati facut o lista initiala cu companii, consultati feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste firme. Aceste informatii va pot furniza o idee in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa puteti contacta un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Curtea de Arges care sa vina la domiciliul dumneavoastra si sa preia televizorul. Acest lucru va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi acasa atunci cand lucrarea a luat sfarsit. Desi unele firme cer costuri aditionale pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au un program incarcat.

Cu toate acestea, sunt prea putine probleme ce pot fi rezolvate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor presupune trimiterea la atelier, acolo unde se gasesc toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul reparatiilor

Intotdeauna e indicat sa efectuati comparatii si sa obtineti estimari ale costului din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de candidati. Aveti grija cu atelierele care pretind bani in avans sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din domeniu solicita plata astazi in functie de specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi in general fixe. In situatia in care va fi necesar sa se achizitioneze alte elemente, pretul acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici o plata. Un tehnician onest va spune daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel pe care il aveti (acest lucru se intampla in general in situatia display-urilor sparte, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, intrebati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Curtea de Arges daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.