Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,554 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Deva. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Deva – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Decebal, bl. R, Deva

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Avram Iancu nr. 8, Petrosani

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Avram Iancu nr. 43, Brad

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente marci de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Orion, JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune probleme intalnite la un aparat TV sunt: nu porneste, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea atelierelor care remediaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Deva

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se va intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un specialist care sa il repare. Mai jos gasiti cateva sugestii care sa va ajute in a localiza un specialist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra pe care sa va bazati.

Gasiti o lista cu firme de depanare intreband cunostintele

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Consultati reviewurile vechilor clienti

In clipa in care ati intocmit o evidenta scurta cu companii, verificati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste firme. Acest lucru va poate crea un indiciu despre competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai simplu sa puteti contacta un specialist de la firma de reparatii televizoare din Deva care sa se prezinte la resedinta dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va salveaza de ambalarea televizorului, de mutatul lui prin oras, si de adusul inapoi acasa in momentul in care reparatia a fost finalizata. Desi unele ateliere solicita taxe suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru clientii care au o agenda incarcata.

Din pacate, exista destul de putine problemele ce pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor necesita transportul la atelier, loc in care se afla toate echipamentele pentru realizarea diagnosticarii si reparatiei.

Pretul reparatiilor

Intotdeauna e indicat sa faceti comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de posibilitati. Fiti atenti cu atelierele care solicita plata de la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Cele mai multe companii din acest sector taxeaza astazi in functie de specificul defectiunii, iar preturile vor fi de obicei prestabilite. In situatia in care va fi nevoie sa se achizitioneze diferite piese, pretul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un tehnician sincer va spune daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel defect (aceasta este intalnita de cele mai multe ori in cazul display-urilor sparte, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror reparatii, informati-va de la expertul de la compania de reparatii televizoare Deva daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Deva, reparatii televizoare.