Pe aceasta pagina gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Dragasani. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Dragasani – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Gib Mihaescu nr. 20, Dragasani

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de televizoare preferate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite defectiuni la un aparat TV sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea atelierelor care repara aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarele servicii: se deplaseaza la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Dragasani

Daca televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire acest lucru se intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un atelier care sa il repare. In continuare puteti gasi cateva sugestii care sa va asiste in a localiza un profesionist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va cunoscutii pentru a face o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati intocmit o lista scurta cu firme, cititi recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi o imagine in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai simplu sa apelatii la un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Dragasani care sa vina la resedinta D-voastra si sa preia televizorul. Un astfel de serviciu va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi la domiciliu atunci cand lucrarea este terminata. Chiar daca unele firme cer costuri mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au o agenda plina.

Pe de alta parte, sunt destul de putine problemele care pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor necesita transportul la atelier, unde exista toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea reparatiilor necesare.

Costul interventilor

De fiecare data e bine sa faceti comparatii si sa cereti evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de candidati. Fiti atenti cu companiile care solicita plata de la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Aproape toate companiile din acest sector solicita plata astazi in directa legatura cu specificul problemei, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori prestabilite. Daca totusi va fi obligatoriu sa se achizitioneze diverse componente, valoarea acestora va fi adaugata in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un tehnician onest va mentioneaza daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel defect (acest lucru se intampla de obicei in situatia display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, intrebati expertul de la firma de reparatii televizoare Dragasani daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.