Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu companii de reparatii televizoare Dragasani. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Dragasani – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Gib Mihaescu nr. 20, Dragasani

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de televizoare preferate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, Orion, JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune probleme intalnite la televizoare sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe ateliere care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarele servicii: deplasare la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Dragasani

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se poate intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un specialist care sa il depaneze. In continuare puteti gasi cateva informatii care sa va sprijine in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va cunostintele pentru a crea o lista cu service-uri de top

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din orasul dumneavoastra.

Cititi reviewurile vechilor clienti

In clipa in care ati intocmit o lista initiala cu firme, verificati feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste firme. Acest lucru va poate oferi o idee in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

In general este mai usor sa aveti un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Dragasani care sa se prezinte la domiciliul dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de dusul lui prin oras, si de adusul inapoi la domiciliu atunci cand lucrarea a luat sfarsit. Desi unele ateliere cer tarife mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda plina.

Din pacate, sunt destul de putine problemele care pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor necesita reparatia la sediu, acolo unde se gasesc toate instrumentele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Tariful interventilor

De fiecare data e indicat sa realizati comparatii si sa solicitati evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de candidati. Aveti grija cu firmele care pretind plata in avans sau cu cei care sunt platiti la ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. In cazul in care va fi necesar sa se cumpere diverse elemente, pretul acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un tehnician cinstit va indica daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel vechi (acest lucru este intalnita in general atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, intrebati expertul de la firma de reparatii televizoare Dragasani daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.