Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,812 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Drobeta Turnu Severin. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Drobeta Turnu Severin – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Tudor Vladimirescu nr. 46A, Drobeta Turnu-Severin

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Complex Dunarea, Drobeta Turnu-Severin

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Drobeta Turnu-Severin (adresa nespecificata)

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune defectiuni la televizoare sunt: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu mai are curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe companii care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri pentru a alege un service de reparatii televizoare in Drobeta Turnu Severin

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire acest lucru se intampla intr-o buna zi), va fi nevoie de un service care sa il depaneze. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva sugestii care sa va ajute in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra pe care sa va bazati.

Apelati la apropiatii d-voastra pentru a afla cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati facut o lista restransa cu companii, consultati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste companii. Acest lucru va poate crea o imagine in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai simplu sa aveti un specialist de la firma de reparatii televizoare din Drobeta Turnu Severin care sa se deplaseze acasa la Dvs si sa preia televizorul. Acest lucru va scapa de ambalarea televizorului, de mutatul lui prin oras, si de returul inapoi la domiciliu atunci cand reparatia este terminata. Desi unele companii cer costuri aditionale pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, sunt prea putine probleme care pot fi remediate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor implica transportul la sediu, unde exista toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Pretul serviciilor

Mereu e recomandat sa faceti comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de optiuni. Aveti grija cu companiile care solicita bani in avans sau cu cei care sunt platiti la ora. Majoritatea companiilor din acest sector tarifeaza in ultima perioada in functie de specificul problemei, iar tarifele vor fi de obicei fixe. Daca totusi va fi necesar sa se achizitioneze alte piese, pretul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un specialist onest va indica daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel defect (acest lucru se intampla de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, informati-va de la expertul de la atelierul de reparatii televizoare Drobeta Turnu Severin daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Drobeta Turnu Severin, reparatii televizoare.