Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,850 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Drobeta Turnu Severin. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Drobeta Turnu Severin – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Tudor Vladimirescu nr. 46A, Drobeta Turnu-Severin

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Complex Dunarea, Drobeta Turnu-Severin

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Drobeta Turnu-Severin (adresa nespecificata)

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la televizoare sunt urmatoarele: nu porneste, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe companii care remediaza aparate TV ofera de obicei urmatoarele servicii: se deplaseaza la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Drobeta Turnu Severin

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din nefericire se poate intampla la un moment dat), este nevoie de un specialist care sa il depaneze. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva sfaturi care sa va asiste in a localiza un expert in reparatii televizoare din localitatea Dvs pe care sa va bazati.

Formati o lista cu ateliere intreband pe cei apropiati

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor experti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din localitatea dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati scris o lista restransa cu ateliere, consultati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi un indiciu in legatura cu profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa apelatii la un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Drobeta Turnu Severin care sa se prezinte la resedinta dumneavoastra si sa preia televizorul. Acest lucru va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin oras, si de adusul inapoi atunci cand reparatia a fost finalizata. Cu toate ca unele firme solicita tarife mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au o agenda plina.

Pe de alta parte, sunt prea putine probleme care pot fi remediate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor necesita reparatia la service, unde se gasesc toate uneltele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Pretul interventilor

Intotdeauna e indicat sa efectuati comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de posibilitati. Fiti atenti cu atelierele care solicita plata in avans sau cu cei care taxeaza la ora. Aproape toate companiile din domeniu solicita plata in ultima perioada in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi in general prestabilite. In cazul in care va fi obligatoriu sa se cumpere diferite elemente, valoarea acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un profesionist sincer va mentioneaza daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel vechi (aceasta are loc de cele mai multe ori in situatia display-urilor sparte, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, informati-va de la expertul de la compania de reparatii televizoare Drobeta Turnu Severin daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Drobeta Turnu Severin, reparatii televizoare.