Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,707 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Drobeta Turnu Severin. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Drobeta Turnu Severin – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Tudor Vladimirescu nr. 46A, Drobeta Turnu-Severin

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Complex Dunarea, Drobeta Turnu-Severin

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Drobeta Turnu-Severin (adresa nespecificata)

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente defectiuni la televizoare sunt: nu porneste, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate companiile care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: deplasare la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Drobeta Turnu Severin

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din pacate acest lucru se intampla intr-o buna zi), va fi nevoie de un specialist care sa il repare. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva sugestii care sa va asiste in a localiza un specialist in reparatii televizoare din localitatea Dvs de incredere.

Apelati la cunostintele d-voastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor experti in legatura cu serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati scris o evidenta initiala cu companii, verificati recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi o idee in legatura cu competenta lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai usor sa apelatii la un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Drobeta Turnu Severin care sa se prezinte la domiciliul dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va salveaza de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de transportul inapoi in momentul in care lucrarea a luat sfarsit. Desi unele ateliere percep costuri aditionale pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, exista destul de putine problemele ce pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor implica trimiterea la service, acolo unde exista toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Costul interventilor

Intotdeauna e indicat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de optiuni. Fiti precauti cu companiile care pretind bani in avans sau cu cei care solicita tarife la ora. Cele mai multe companii din domeniu tarifeaza in ultima perioada in functie de specificul problemei, iar preturile vor fi in general fixe. In situatia in care va fi nevoie sa se achizitioneze diverse elemente, costul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un tehnician onest va spune daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta situatie este intalnita de obicei in situatia display-urilor crapate, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, chestionati specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Drobeta Turnu Severin daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Drobeta Turnu Severin, reparatii televizoare.