Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu companii de reparatii televizoare Fagaras. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Fagaras – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Beclean nr. 156, Fagaras

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un televizor sunt: nu porneste, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea companiilor care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele servicii: se deplaseaza la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Fagaras

Atunci cand televizorul Dvs se strica (si, din pacate se va intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un atelier care sa il repare. Mai jos sunt prezentate cateva sugestii care sa va asiste in a localiza un expert in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra pe care sa va bazati.

Formati o lista cu ateliere intreband cunostintele

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

Dupa ce ati scris o lista initiala cu ateliere, verificati opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste ateliere. Acest lucru va poate oferi o imagine despre profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

In general este mai la indemana sa puteti contacta un specialist de la compania de reparatii televizoare din Fagaras care sa se prezinte la domiciliul dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de returul inapoi acasa in momentul in care reparatia a luat sfarsit. Desi unele firme solicita costuri aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au un program incarcat.

Din pacate, exista un numar redus de probleme ce pot fi rezolvate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor presupune trimiterea la atelier, loc in care exista toate instrumentele necesare reparatiilor necesare.

Tariful reparatiilor

De fiecare data e indicat sa realizati comparatii si sa solicitati estimari ale costului din partea mai multor companii de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de posibilitati. Fiti atenti cu companiile care pretind efectuarea platii de la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Majoritatea companiilor din domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul problemei, iar tarifele vor fi in general fixe. Daca totusi va fi necesar sa se achizitioneze diferite piese, pretul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un profesionist onest va spune daca este mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (aceasta are loc de cele mai multe ori in cazul display-urilor sparte, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, intrebati expertul de la firma de reparatii televizoare Fagaras daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.