Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Falticeni. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Falticeni – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai frecvente probleme intalnite la un aparat TV sunt: nu se mai aprinde, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe firme care depaneaza aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: deplasare la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Falticeni

Atunci cand televizorul Dvs se strica (si, din nefericire acest lucru se intampla intr-o buna zi), va fi nevoie de un atelier care sa il depaneze. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva informatii care sa va ajute in a localiza un profesionist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunoscutii pentru a realiza o lista cu service-uri bune

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati scris o evidenta scurta cu ateliere, cititi opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste ateliere. Acest lucru va poate oferi un indiciu despre profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai usor sa apelatii la un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Falticeni care sa se deplaseze la resedinta dumneavoastra si sa preia televizorul. Un astfel de serviciu va salveaza de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi la domiciliu cand reparatia a luat sfarsit. Chiar daca unele companii percep costuri suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, sunt destul de putine problemele ce pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor necesita transportul la atelier, loc in care se afla toate uneltele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Costul reparatiilor

De fiecare data e bine sa realizati comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe companii de reparatii televizoare, moment in care restrangeti lista de optiuni. Aveti grija cu firmele care pretind bani la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Aproape toate companiile din acest sector solicita plata astazi in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. In situatia in care va fi necesar sa se cumpere alte elemente, pretul acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici un cost. Un specialist sincer va mentioneaza daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta situatie se intampla in general in situatia display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, chestionati expertul de la atelierul de reparatii televizoare Falticeni daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.