Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Fetesti. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Fetesti – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fetesti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de televizoare cumparate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite probleme intalnite la televizoare sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu mai are curent, programele nu se memoreaza, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe firme care remediaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Fetesti

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire se poate intampla intr-o buna zi), va fi nevoie de un specialist care sa il repare. Mai jos puteti gasi cateva informatii care sa va ajute in a gasi un profesionist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra pe care sa va bazati.

Apelati la cunoscutii Dvs pentru a afla cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Cititi reviewurile vechilor clienti

In momentul in care ati intocmit o evidenta restransa cu companii, consultati feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste ateliere. Acest lucru va poate crea o imagine in legatura cu competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai la indemana sa apelatii la un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Fetesti care sa vina la domiciliul dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va salveaza de impachetarea televizorului, de dusul lui prin oras, si de adusul inapoi atunci cand reparatia a luat sfarsit. Chiar daca unele companii solicita costuri mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au un program incarcat.

Cu toate acestea, sunt destul de putine problemele ce pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica reparatia la service, loc in care se afla toate uneltele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Costul interventilor

De fiecare data e indicat sa faceti comparatii si sa obtineti estimari ale costului de la mai multe companii de reparatii televizoare, moment in care scurtati lista de posibilitati. Fiti precauti cu companiile care cer plata la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Majoritatea companiilor din domeniu taxeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi de obicei fixe. In cazul in care va fi obligatoriu sa se comande diferite elemente, costul acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici un cost. Un profesionist cinstit va indica daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (aceasta situatie are loc in general atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, intrebati specialistul de la firma de reparatii televizoare Fetesti daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.