In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Fetesti. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Fetesti – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fetesti

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de aparate TV preferate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune defectiuni la un televizor sunt: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu mai are curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate atelierele care depaneaza aparate TV ofera de regula urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Fetesti

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire acest lucru se intampla la un moment dat), va fi nevoie de un atelier care sa il depaneze. In cele ce urmeaza gasiti cateva sfaturi care sa va asiste in a localiza un specialist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunostintele pentru a face o lista cu service-uri de top

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati facut o evidenta restransa cu companii, consultati recenziile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot crea o imagine in legatura cu competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai la indemana sa apelatii la un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Fetesti care sa vina la domiciliul D-voastra pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de ambalarea televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi acasa atunci cand reparatia este terminata. Desi unele companii solicita costuri aditionale pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au un program incarcat.

Din pacate, exista destul de putine problemele care pot fi remediate acasa la clienti, si cele mai multe defectiuni vor implica transportul la service, unde se afla toate echipamentele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Costul serviciilor

De fiecare data e recomandat sa efectuati comparatii si sa solicitati evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de candidati. Aveti grija cu companiile care pretind efectuarea platii in avans sau cu cei care sunt platiti cu ora. Cele mai multe companii din acest domeniu taxeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul problemei, iar preturile vor fi de obicei prestabilite. Daca totusi va fi necesar sa se comande diferite piese, valoarea acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un profesionist onest va indica daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (aceasta situatie se intampla de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, intrebati specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Fetesti daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.