In continuare puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Filiasi. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Filiasi – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Tudor Vladimirescu, Bl. A4, Sc. 2, Ap. 4, Filiasi

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la un televizor sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea firmelor care repara aparate TV ofera de regula urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Filiasi

Daca televizorul Dvs se strica (si, din nefericire se poate intampla candva), veti avea nevoie de un specialist care sa il depaneze. Mai jos gasiti cateva sfaturi care sa va asiste in a localiza un expert in reparatii televizoare din localitatea Dvs pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunoscutii pentru a face o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Consultati parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati scris o lista scurta cu companii, verificati recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste ateliere. Acest lucru va poate furniza un indiciu in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa puteti contacta un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Filiasi care sa se prezinte la domiciliul Dvs pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va salveaza de ambalarea televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de returul inapoi la domiciliu in momentul in care reparatia este terminata. Cu toate ca unele firme percep tarife aditionale pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru persoanele ce au un program incarcat.

Cu toate acestea, exista prea putine probleme care pot fi reparate la domiciliul clientilor, si majoritatea defectiunilor vor necesita reparatia la sediu, loc in care se afla toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea reparatiilor necesare.

Valoarea serviciilor

De fiecare data e bine sa faceti comparatii si sa obtineti evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de posibilitati. Fiti precauti cu firmele care cer efectuarea platii in avans sau cu cei care taxeaza cu ora. Cele mai multe companii din domeniu tarifeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi de obicei prestabilite. In cazul in care va fi nevoie sa se cumpere alte piese, costul acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici o plata. Un tehnician cinstit va indica daca este mai ieftin sa luati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel pe care il aveti (aceasta se intampla de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, informati-va de la tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Filiasi daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.