Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Filiasi. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Filiasi – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Tudor Vladimirescu, Bl. A4, Sc. 2, Ap. 4, Filiasi

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de aparate TV preferate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la un televizor sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe companii care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarele servicii: deplasare la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi pentru a alege un service de reparatii televizoare in Filiasi

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se poate intampla candva), veti avea nevoie de un atelier care sa il depaneze. In continuare gasiti cateva sugestii care sa va asiste in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Gasiti o lista cu service-uri intreband cunostintele

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor experti in legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din localitatea dumneavoastra.

Verificati reviewurile fostilor clienti

In momentul in care ati intocmit o evidenta scurta cu firme, consultati recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste firme. Acest lucru va poate furniza o imagine in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai usor sa apelatii la un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Filiasi care sa se deplaseze la domiciliul D-voastra pentru a prelua televizorul. Acest lucru va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de adusul inapoi acasa cand reparatia a fost finalizata. Desi unele ateliere cer tarife mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au un program incarcat.

Pe de alta parte, sunt destul de putine problemele ce pot fi remediate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune transportul la sediu, acolo unde se afla toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea reparatiilor necesare.

Tariful reparatiilor

Mereu e indicat sa faceti comparatii si sa solicitati estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de posibilitati. Fiti atenti cu firmele care solicita plata la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din acest sector taxeaza in zilele noastre in functie de specificul defectiunii, iar costurile vor fi de cele mai multe ori fixe. In situatia in care va fi nevoie sa se achizitioneze alte componente, valoarea acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor percepe nici un cost. Un specialist sincer va mentioneaza daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel defect (aceasta situatie se intampla de obicei in situatia display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, informati-va de la tehnicianul de la firma de reparatii televizoare Filiasi daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.