Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,644 ori [din 21 martie 2020]

In continuare gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Focsani. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Focsani – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Grivitei nr. 5, Focsani

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Stefan cel Mare nr. 6, Focsani

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Greva de la Grivita nr. 5, Focsani

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de aparate TV achizitionate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt listate in continuare: nu porneste, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate companiile care depaneaza aparate TV au in oferta de obicei urmatoarele servicii: se deplaseaza la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri pentru a alege un service de reparatii televizoare in Focsani

Atunci cand televizorul Dvs se strica (si, din nefericire se va intampla candva), veti avea nevoie de un service care sa il repare. In cele ce urmeaza gasiti cateva sfaturi care sa va ajute in a localiza un specialist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Apelati la cunoscutii Dvs pentru a descoperi cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor experti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati facut o evidenta restransa cu ateliere, consultati feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste firme. Aceste informatii va pot furniza o idee despre profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai la indemana sa apelatii la un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Focsani care sa vina la domiciliul Dvs pentru a ridica televizorul. Acest lucru va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin oras, si de adusul inapoi la domiciliu atunci cand reparatia este terminata. Cu toate ca unele ateliere cer taxe aditionale pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, sunt prea putine probleme care pot fi remediate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita reparatia la atelier, unde se afla toate echipamentele pentru realizarea diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea serviciilor

De fiecare data e recomandat sa realizati comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de posibilitati. Aveti grija cu firmele care solicita bani la inceput sau cu cei care sunt platiti cu ora. Aproape toate companiile din acest domeniu solicita plata astazi in functie de specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. Daca totusi va fi obligatoriu sa se comande alte piese, pretul acestora se va regasi in pretul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un tehnician sincer va spune daca este mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta este intalnita de obicei in cazul display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, chestionati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Focsani daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Focsani, reparatii televizoare.