Aceasta pagina a fost vizualizata de 6,160 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Galati. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Galati – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Galati

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Brailei bl. BR4, Galati

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Stefan cel Mare nr. 168, Tecuci

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de televizoare cumparate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite defectiuni la un aparat TV sunt listate in continuare: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe firme care remediaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarele categorii de servicii: deplasare la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Galati

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire acest lucru se intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un atelier care sa il repare. In continuare sunt prezentate cateva sugestii care sa va sprijine in a identifica un expert in reparatii televizoare din orasul D-voastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunostintele pentru a face o lista cu service-uri de calitate

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Cititi reviewurile vechilor clienti

In clipa in care ati intocmit o evidenta scurta cu companii, cititi recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste companii. Acest lucru va poate furniza un indiciu despre profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai usor sa aveti un profesionist de la compania de reparatii televizoare din Galati care sa vina la resedinta Dvs pentru a prelua televizorul. Acest lucru va scuteste de ambalarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de transportul inapoi la domiciliu cand lucrarea a fost finalizata. Cu toate ca unele ateliere percep taxe aditionale pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au un program incarcat.

Pe de alta parte, exista un numar redus de probleme ce pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune trimiterea la sediu, acolo unde se afla toate echipamentele necesare reparatiilor necesare.

Tariful reparatiilor

Intotdeauna e bine sa realizati comparatii si sa obtineti estimari ale costului de la mai multe companii de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de candidati. Fiti atenti cu atelierele care pretind efectuarea platii in avans sau cu cei care solicita tarife cu ora. Aproape toate companiile din acest domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de obicei prestabilite. Daca totusi va fi obligatoriu sa se comande diferite piese, costul acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici o plata. Un profesionist sincer va spune daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel defect (aceasta situatie este intalnita de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, chestionati tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Galati daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Galati, reparatii televizoare.