Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,534 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Giurgiu. Pentru a intra mai usor si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Giurgiu – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Giurgiu (adresa nespecificata)

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei nr. 397, sector 1, Bucuresti

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sos. Bucuresti nr. 57, Giurgiu

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente firme de televizoare achizitionate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite probleme intalnite la televizoare sunt: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate atelierele care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Giurgiu

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire se va intampla candva), veti avea nevoie de un service care sa il depaneze. Mai jos gasiti cateva informatii care sa va ajute in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din localitatea Dvs de incredere.

Apelati la cunostintele d-voastra pentru a afla cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din localitatea dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati intocmit o lista initiala cu ateliere, consultati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste ateliere. Acest lucru va poate oferi o imagine in legatura cu competenta lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai la indemana sa aveti un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Giurgiu care sa se deplaseze la domiciliul Dvs pentru a prelua televizorul. Acest lucru va fereste de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de transportul inapoi acasa atunci cand reparatia este terminata. Desi unele companii percep costuri aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru clientii care au un program incarcat.

Cu toate acestea, sunt prea putine probleme care pot fi remediate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune trimiterea la sediu, loc in care se afla toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea reparatiilor necesare.

Pretul serviciilor

De fiecare data e indicat sa faceti comparatii si sa cereti evaluari de pret de la mai multe companii de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de posibilitati. Aveti grija cu atelierele care pretind plata de la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Aproape toate companiile din acest sector taxeaza astazi in functie de specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori prestabilite. In cazul in care va fi necesar sa se comande alte elemente, valoarea acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici un cost. Un profesionist sincer va mentioneaza daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel vechi (acest lucru se intampla de cele mai multe ori in cazul display-urilor crapate, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, chestionati specialistul de la compania de reparatii televizoare Giurgiu daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Giurgiu, reparatii televizoare.