Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,433 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti consulta o lista cu firme de reparatii televizoare Giurgiu. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Giurgiu – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Giurgiu (adresa nespecificata)

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei nr. 397, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sos. Bucuresti nr. 57, Giurgiu

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente marci de aparate TV preferate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite defectiuni la un aparat TV sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea firmelor care remediaza aparate TV ofera de regula urmatoarele categorii de servicii: deplasare la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Giurgiu

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire se va intampla la un moment dat), va fi nevoie de un service care sa il depaneze. Mai jos sunt prezentate cateva sfaturi care sa va sprijine in a gasi un specialist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra de incredere.

Apelati la cunoscutii dumneavoastra pentru a afla cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati facut o lista restransa cu companii, cititi recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste firme. Acest lucru va poate furniza o imagine despre priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai simplu sa aveti un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Giurgiu care sa vina acasa la dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Acest lucru va scuteste de ambalarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi la domiciliu in momentul in care reparatia este terminata. Chiar daca unele companii cer costuri mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, exista prea putine probleme care pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica transportul la atelier, loc in care exista toate uneltele pentru realizarea diagnosticarii si reparatiei.

Costul reparatiilor

Intotdeauna e recomandat sa faceti comparatii si sa solicitati estimari ale costului din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de optiuni. Aveti grija cu atelierele care pretind efectuarea platii in avans sau cu cei care taxeaza cu ora. Cele mai multe companii din acest sector solicita plata astazi in directa legatura cu specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori fixe. In situatia in care va fi obligatoriu sa se achizitioneze diferite piese, valoarea acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici un tarif. Un specialist onest va mentioneaza daca este mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (aceasta are loc de obicei in cazul display-urilor crapate, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, informati-va de la tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Giurgiu daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Giurgiu, reparatii televizoare.