Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,088 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Giurgiu. Pentru a intra mai comod si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Giurgiu – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Giurgiu (adresa nespecificata)

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei nr. 397, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sos. Bucuresti nr. 57, Giurgiu

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de televizoare achizitionate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai comune defectiuni la un televizor sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea companiilor care repara aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarea lista de servicii: deplasare la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi pentru a alege un service de reparatii televizoare in Giurgiu

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se poate intampla candva), este nevoie de un service care sa il repare. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva sfaturi care sa va sprijine in a gasi un profesionist in reparatii televizoare din localitatea Dvs de incredere.

Intrebati-va cunoscutii pentru a realiza o lista cu service-uri bune

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Consultati reviewurile vechilor clienti

In clipa in care ati intocmit o lista scurta cu ateliere, verificati feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste ateliere. Acest lucru va poate crea un indiciu in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

In general este mai la indemana sa aveti un specialist de la compania de reparatii televizoare din Giurgiu care sa se prezinte acasa la D-voastra pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va fereste de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi atunci cand interventia este terminata. Desi unele firme solicita taxe aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, exista destul de putine problemele ce pot fi reparate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor implica transportul la atelier, acolo unde exista toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Costul interventilor

Mereu e indicat sa faceti comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de posibilitati. Aveti grija cu atelierele care solicita efectuarea platii de la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Cele mai multe companii din acest domeniu taxeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi de cele mai multe ori fixe. Daca totusi va fi nevoie sa se comande alte componente, pretul acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un specialist cinstit va mentioneaza daca este mai ieftin sa luati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel defect (aceasta are loc de obicei in cazul display-urilor sparte, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, informati-va de la tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Giurgiu daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Giurgiu, reparatii televizoare.