In continuare puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Harghita. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Harghita – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Breslelor nr. 8, Odorheiu Secuiesc

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente firme de televizoare cumparate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt urmatoarele: nu porneste, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate atelierele care depaneaza aparate TV au in oferta de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Harghita

Atunci cand televizorul Dvs se strica (si, din nefericire acest lucru se intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un service care sa il repare. Mai jos puteti gasi cateva sugestii care sa va asiste in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din localitatea Dvs pe care sa va bazati.

Apelati la apropiatii d-voastra pentru a afla cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Consultati reviewurile fostilor clienti

In momentul in care ati scris o lista scurta cu firme, consultati feedback-urile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste firme. Aceste informatii va pot crea o idee in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Transport la domiciliu

In general este mai usor sa aveti un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Harghita care sa vina la domiciliul D-voastra si sa preia televizorul. Aceasta situatie va scapa de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de adusul inapoi acasa in momentul in care lucrarea a fost finalizata. Desi unele companii solicita taxe aditionale pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, sunt un numar redus de probleme care pot fi remediate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor implica trimiterea la sediu, acolo unde se gasesc toate echipamentele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea interventilor

Mereu e indicat sa realizati comparatii si sa cereti evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de posibilitati. Aveti grija cu atelierele care cer plata in avans sau cu cei care sunt platiti cu ora. Cele mai multe companii din acest domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi de obicei aceleasi. In situatia in care va fi obligatoriu sa se achizitioneze diferite elemente, pretul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici o plata. Un tehnician sincer va indica daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel defect (aceasta situatie are loc de cele mai multe ori in situatia display-urilor sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, informati-va de la specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Harghita daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.