In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Harghita. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Harghita – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Breslelor nr. 8, Odorheiu Secuiesc

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente firme de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente probleme intalnite la televizoare sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate atelierele care depaneaza aparate TV au in oferta de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Harghita

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se poate intampla candva), este nevoie de un service care sa il depaneze. Mai jos puteti gasi cateva informatii care sa va asiste in a localiza un profesionist in reparatii televizoare din localitatea Dvs in care sa puteti avea incredere.

Apelati la cunoscutii dumneavoastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati facut o evidenta initiala cu ateliere, consultati recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste companii. Acest lucru va poate crea o idee in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai usor sa apelatii la un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Harghita care sa se deplaseze acasa la D-voastra pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va scuteste de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de adusul inapoi la domiciliu in momentul in care reparatia a luat sfarsit. Cu toate ca unele ateliere cer taxe aditionale pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au o agenda plina.

Cu toate acestea, sunt destul de putine problemele care pot fi remediate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor implica transportul la atelier, loc in care se gasesc toate uneltele necesare reparatiilor necesare.

Tariful serviciilor

De fiecare data e bine sa realizati comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de optiuni. Fiti atenti cu atelierele care cer efectuarea platii de la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Aproape toate companiile din acest domeniu taxeaza in ultima perioada in functie de specificul problemei, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori fixe. In situatia in care va fi nevoie sa se achizitioneze diverse componente, valoarea acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un profesionist onest va mentioneaza daca este mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (aceasta situatie se intampla de cele mai multe ori in cazul display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, intrebati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Harghita daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.