In continuare gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Hateg. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Hateg – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Piata Unirii nr. 5B, Hateg

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de televizoare cumparate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite probleme intalnite la televizoare sunt urmatoarele: nu porneste, nu mai are imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe companii care repara aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Hateg

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se va intampla intr-o buna zi), este nevoie de un atelier care sa il repare. In cele ce urmeaza gasiti cateva sfaturi care sa va sprijine in a localiza un profesionist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va cunostintele pentru a face o lista cu service-uri de calitate

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati scris o evidenta initiala cu ateliere, cititi feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot oferi un indiciu despre competenta lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa aveti un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Hateg care sa vina acasa la Dvs si sa preia televizorul. Aceasta situatie va scapa de ambalarea televizorului, de mutatul lui prin oras, si de returul inapoi la domiciliu cand reparatia este terminata. Desi unele ateliere percep taxe suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda incarcata.

Din pacate, exista destul de putine problemele ce pot fi reparate la resedinta clientului, si majoritatea defectiunilor vor necesita transportul la atelier, loc in care se gasesc toate uneltele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Pretul serviciilor

De fiecare data e bine sa efectuati comparatii si sa solicitati evaluari de pret din partea mai multor firme de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de optiuni. Aveti grija cu atelierele care cer bani de la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Cele mai multe companii din domeniu taxeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi in general prestabilite. In cazul in care va fi obligatoriu sa se cumpere alte componente, pretul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un profesionist onest va indica daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (acest lucru are loc de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, intrebati specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Hateg daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.