In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Hateg. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Hateg – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Piata Unirii nr. 5B, Hateg

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de aparate TV achizitionate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite defectiuni la un televizor sunt: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu mai are curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate atelierele care depaneaza aparate TV au in oferta de obicei urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Hateg

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla candva), este nevoie de un atelier care sa il depaneze. Mai jos sunt prezentate cateva informatii care sa va asiste in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Apelati la cunostintele dumneavoastra pentru a afla cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile care le-au fost acordate in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati scris o evidenta restransa cu ateliere, cititi feedback-urile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste companii. Acest lucru va poate crea o idee in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai la indemana sa puteti contacta un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Hateg care sa vina acasa la dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va salveaza de ambalarea televizorului, de dusul lui pe drumuri, si de adusul inapoi la domiciliu cand reparatia este terminata. Desi unele companii solicita costuri mai mari pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au o agenda incarcata.

Din pacate, exista prea putine probleme ce pot fi rezolvate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor necesita trimiterea la service, loc in care exista toate echipamentele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Tariful interventilor

Intotdeauna e indicat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe companii de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de candidati. Fiti atenti cu atelierele care solicita bani de la inceput sau cu cei care sunt platiti cu ora. Aproape toate companiile din domeniu solicita plata astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi in general aceleasi. In situatia in care va fi necesar sa se achizitioneze diferite elemente, pretul acestora va fi adaugata in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un profesionist cinstit va indica daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel pe care il aveti (acest lucru este intalnita de obicei in cazul display-urilor crapate, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, informati-va de la tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Hateg daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.