In continuare puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Hunedoara. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Hunedoara – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bulevardul Dacia 25, Hunedoara

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de televizoare preferate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la un televizor sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea companiilor care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Hunedoara

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se va intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un atelier care sa il depaneze. In continuare sunt prezentate cateva informatii care sa va asiste in a identifica un expert in reparatii televizoare din localitatea Dvs de incredere.

Descoperiti o lista cu firme de depanare intreband cunoscutii

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Verificati recenziile fostilor clienti

In clipa in care ati scris o lista restransa cu firme, consultati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot crea o idee despre priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

In general este mai usor sa aveti un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Hunedoara care sa se prezinte la resedinta Dvs pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va fereste de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de returul inapoi acasa atunci cand interventia este terminata. Chiar daca unele firme cer costuri suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Din pacate, exista destul de putine problemele ce pot fi remediate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor implica trimiterea la atelier, acolo unde se gasesc toate echipamentele pentru realizarea diagnosticarii si reparatiei.

Pretul interventilor

Intotdeauna e indicat sa efectuati comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe companii de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de posibilitati. Aveti grija cu firmele care solicita bani de la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Majoritatea companiilor din acest sector tarifeaza astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi de obicei fixe. In situatia in care va fi obligatoriu sa se achizitioneze diverse piese, costul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici un tarif. Un profesionist sincer va spune daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel pe care il aveti (aceasta este intalnita in general atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, informati-va de la specialistul de la firma de reparatii televizoare Hunedoara daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.