In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Husi. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Husi – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de aparate TV preferate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, Orion, JVC, Vortex, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite defectiuni la un televizor sunt urmatoarele: nu porneste, nu mai are imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe firme care repara aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarele servicii: deplasare la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Husi

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se poate intampla candva), este nevoie de un specialist care sa il repare. In cele ce urmeaza gasiti cateva sugestii care sa va ajute in a descoperi un profesionist in reparatii televizoare din orasul Dvs in care sa puteti avea incredere.

Formati o lista cu service-uri intreband pe cei apropiati

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati facut o evidenta initiala cu ateliere, verificati opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste companii. Aceste informatii va pot furniza o imagine in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai simplu sa puteti contacta un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Husi care sa vina la resedinta Dvs pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va salveaza de impachetarea televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi atunci cand reparatia este terminata. Chiar daca unele ateliere cer taxe suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, sunt prea putine probleme care pot fi remediate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica reparatia la service, unde se gasesc toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea reparatiilor

De fiecare data e recomandat sa faceti comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de candidati. Aveti grija cu atelierele care cer plata in avans sau cu cei care sunt platiti cu ora. Aproape toate companiile din acest sector taxeaza astazi in functie de specificul problemei, iar preturile vor fi de cele mai multe ori fixe. In cazul in care va fi obligatoriu sa se comande alte elemente, costul acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor percepe nici o plata. Un tehnician cinstit va indica daca este mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel defect (aceasta este intalnita in general in situatia display-urilor sparte, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, intrebati expertul de la firma de reparatii televizoare Husi daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.