Aceasta pagina a fost vizualizata de 6,629 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Iasi. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Iasi – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Independentei nr. 34, Iasi

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Alexandru cel Bun nr. 64, Iasi

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sos. Pacurari nr. 55-57, Iasi

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de televizoare preferate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Orion, JVC, Vortex, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite defectiuni la un aparat TV sunt: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea atelierelor care repara aparate TV au in oferta de regula urmatoarea lista de servicii: deplasare la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Iasi

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se poate intampla la un moment dat), va fi nevoie de un atelier care sa il repare. Mai jos gasiti cateva sugestii care sa va asiste in a gasi un specialist in reparatii televizoare din orasul D-voastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunostintele pentru a face o lista cu service-uri bune

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile care le-au fost acordate in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Consultati parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati facut o evidenta scurta cu ateliere, cititi recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste companii. Aceste informatii va pot oferi un indiciu in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai la indemana sa aveti un specialist de la firma de reparatii televizoare din Iasi care sa se deplaseze la resedinta D-voastra pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de impachetarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de returul inapoi acasa atunci cand reparatia a fost finalizata. Cu toate ca unele firme percep taxe aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, exista un numar redus de probleme care pot fi remediate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita transportul la service, loc in care exista toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea reparatiilor necesare.

Valoarea serviciilor

De fiecare data e bine sa efectuati comparatii si sa solicitati estimari ale costului de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de candidati. Fiti precauti cu atelierele care solicita bani la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Majoritatea companiilor din acest sector taxeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de obicei aceleasi. Daca totusi va fi nevoie sa se achizitioneze diverse elemente, pretul acestora se va regasi in pretul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un specialist cinstit va indica daca este mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel defect (aceasta situatie este intalnita de obicei in cazul display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror reparatii, intrebati specialistul de la compania de reparatii televizoare Iasi daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Iasi, reparatii televizoare.