Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,001 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Iasi. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Iasi – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Independentei nr. 34, Iasi

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Alexandru cel Bun nr. 64, Iasi

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sos. Pacurari nr. 55-57, Iasi

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de aparate TV preferate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente probleme intalnite la un televizor sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate firmele care repara aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Iasi

Atunci cand televizorul Dvs se strica (si, din pacate se poate intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un service care sa il repare. In continuare puteti gasi cateva informatii care sa va asiste in a gasi un profesionist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra de incredere.

Intrebati-va cunostintele pentru a realiza o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Verificati recenziile fostilor clienti

In momentul in care ati facut o lista restransa cu ateliere, cititi feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi un indiciu despre profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

In general este mai simplu sa apelatii la un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Iasi care sa vina la domiciliul Dvs pentru a ridica televizorul. Acest lucru va scuteste de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi acasa in momentul in care interventia este terminata. Desi unele companii percep tarife suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au un program incarcat.

Pe de alta parte, sunt destul de putine problemele ce pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor necesita trimiterea la sediu, acolo unde se afla toate echipamentele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Tariful reparatiilor

Intotdeauna e recomandat sa faceti comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe companii de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de posibilitati. Fiti atenti cu firmele care solicita bani la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Cele mai multe companii din domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi de obicei aceleasi. Daca totusi va fi necesar sa se achizitioneze alte piese, pretul acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un tehnician onest va spune daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (acest lucru este intalnita de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, chestionati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Iasi daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Iasi, reparatii televizoare.