Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Lugoj. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Lugoj – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Nera nr. 36, Lugoj

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de aparate TV achizitionate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, High Definition, Full HD, Plasma, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune defectiuni la televizoare sunt: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu mai are curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea companiilor care remediaza aparate TV au in oferta de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri pentru a alege un service de reparatii televizoare in Lugoj

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire acest lucru se intampla la un moment dat), este nevoie de un service care sa il repare. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva sugestii care sa va ajute in a localiza un profesionist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va cunoscutii pentru a face o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din orasul dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati intocmit o lista scurta cu ateliere, cititi feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste firme. Aceste informatii va pot crea un indiciu in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai simplu sa aveti un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Lugoj care sa vina la resedinta Dvs si sa preia televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de impachetarea televizorului, de dusul lui pe drumuri, si de transportul inapoi in momentul in care lucrarea este terminata. Desi unele firme solicita tarife suplimentare pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au un program incarcat.

Pe de alta parte, exista prea putine probleme ce pot fi remediate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor necesita reparatia la sediu, unde se afla toate echipamentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Costul serviciilor

De fiecare data e bine sa efectuati comparatii si sa obtineti estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de candidati. Fiti precauti cu companiile care solicita bani in avans sau cu cei care sunt platiti cu ora. Cele mai multe companii din acest domeniu taxeaza in ultima perioada in functie de specificul problemei, iar preturile vor fi de cele mai multe ori fixe. Daca totusi va fi nevoie sa se achizitioneze alte piese, pretul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici un cost. Un tehnician sincer va indica daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (aceasta se intampla de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, informati-va de la specialistul de la compania de reparatii televizoare Lugoj daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.