In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Lugoj. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Lugoj – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Nera nr. 36, Lugoj

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de aparate TV preferate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate companiile care depaneaza aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: deplasare la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sfaturi pentru a alege un service de reparatii televizoare in Lugoj

Atunci cand televizorul Dvs se strica (si, din pacate se va intampla intr-o buna zi), este nevoie de un service care sa il repare. In continuare gasiti cateva sfaturi care sa va asiste in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din orasul Dvs pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunostintele pentru a crea o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Consultati reviewurile fostilor clienti

In momentul in care ati intocmit o lista restransa cu companii, cititi recenziile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste companii. Acest lucru va poate furniza o idee despre priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai simplu sa puteti contacta un tehnician de la atelierul de reparatii televizoare din Lugoj care sa se deplaseze la resedinta dumneavoastra si sa preia televizorul. Aceasta situatie va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi atunci cand reparatia este terminata. Chiar daca unele companii percep taxe mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au un program incarcat.

Din pacate, sunt prea putine probleme ce pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor presupune reparatia la atelier, unde exista toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Tariful interventilor

Mereu e bine sa faceti comparatii si sa obtineti estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de optiuni. Fiti atenti cu companiile care solicita bani in avans sau cu cei care solicita tarife la ora. Majoritatea companiilor din acest sector tarifeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori fixe. In cazul in care va fi nevoie sa se achizitioneze diverse elemente, costul acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici un cost. Un specialist onest va spune daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel vechi (aceasta este intalnita de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, intrebati expertul de la firma de reparatii televizoare Lugoj daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.