In continuare puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Mangalia. Pentru a intra mai comod si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Mangalia – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Rozelor, Bl. R14, Sc. B, parter, Mangalia

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente marci de aparate TV achizitionate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite probleme intalnite la un aparat TV sunt urmatoarele: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe companii care repara aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: deplasare la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Mangalia

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se poate intampla candva), este nevoie de un atelier care sa il depaneze. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva sugestii care sa va asiste in a descoperi un expert in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra pe care sa va bazati.

Descoperiti o lista cu ateliere intreband cunoscutii

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Consultati parerea altor clienti de pe Internet

Dupa ce ati scris o lista scurta cu companii, cititi opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot oferi un indiciu despre priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

In general este mai usor sa aveti un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Mangalia care sa se prezinte la domiciliul Dvs si sa preia televizorul. Acest lucru va scapa de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de returul inapoi acasa in momentul in care reparatia a fost finalizata. Cu toate ca unele ateliere percep taxe mai mari pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au o agenda plina.

Pe de alta parte, sunt prea putine probleme care pot fi remediate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor implica transportul la service, acolo unde se gasesc toate echipamentele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul interventilor

De fiecare data e indicat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de posibilitati. Aveti grija cu atelierele care cer bani de la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Aproape toate companiile din domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori prestabilite. Daca totusi va fi necesar sa se cumpere diferite componente, pretul acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un tehnician sincer va indica daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel vechi (aceasta situatie are loc de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, chestionati tehnicianul de la firma de reparatii televizoare Mangalia daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.