In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Mangalia. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Mangalia – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Rozelor, Bl. R14, Sc. B, parter, Mangalia

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de televizoare cumparate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai frecvente probleme intalnite la un televizor sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe firme care depaneaza aparate TV au in oferta de regula urmatoarele categorii de servicii: deplasare la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Mangalia

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla la un moment dat), este nevoie de un service care sa il depaneze. In cele ce urmeaza gasiti cateva informatii care sa va asiste in a identifica un expert in reparatii televizoare din localitatea D-voastra de incredere.

Intrebati-va apropiatii pentru a realiza o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Consultati recenziile vechilor clienti

In momentul in care ati intocmit o lista initiala cu ateliere, cititi recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot oferi un indiciu in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai la indemana sa aveti un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Mangalia care sa se prezinte acasa la dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va salveaza de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de adusul inapoi acasa atunci cand reparatia a fost finalizata. Cu toate ca unele ateliere percep tarife suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda plina.

Cu toate acestea, exista un numar redus de probleme care pot fi rezolvate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor necesita reparatia la atelier, loc in care se afla toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea serviciilor

Mereu e indicat sa realizati comparatii si sa obtineti evaluari de pret de la mai multe companii de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de posibilitati. Fiti precauti cu atelierele care solicita efectuarea platii la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu solicita plata in zilele noastre in functie de specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi de obicei prestabilite. Daca totusi va fi obligatoriu sa se cumpere diverse elemente, valoarea acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un tehnician cinstit va indica daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel defect (acest lucru are loc in general in situatia display-urilor crapate, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, intrebati specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Mangalia daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.